Abone Ol

İngiltere'de Suudi prenses şoku! Seks işçisi çıktı..

İngiltere bir yandan yeni prensin doğumunu kutlarken, diğer yandan da ‘sahte prenses’ tartışmalarına sahne oluyor.

İngiltere'de Suudi prenses şoku! Seks işçisi çıktı..

Suudi prenses dolandırıcı çıktı

İngiltere, Kraliyet bebeğinin doğumunu kutlarken, bir yandan da 50 milyon liralık vurgun yaptığı öne sürülen sahte prenses tartışmasını yaşıyor.
 İngiliz basını, herhangi bir ekonomik güce sahip olmadığı halde, kendisini Suudi milyarder bir şeyhin kızı olarak tanıtan Sara Al Amoudi adında bir kadının bu sayede muazzam bir servet elde ettiğini yazdı. Akabinde kıyamet koptu.

İddialara göre ‘prenses’, ‘babasının’ servetini göstererek bankadan 12 milyon TL değerinde kredi almıştı. Toplam değeri 42 milyon TL olan altı daireyi de yatırım amaçlı kullanacağını söyleyerek sahip olmuştu.

Olay, emlakçıların genç kadını aleyhinde dava açması üzerine ayyuka çıktı. Emlakçıların iddiasına göre Sara Al Amoudi, hayatını seks işçiliği yaparak kazanıyordu ve beş parası dahi yoktu. Ancak bu iddialara Al Amoudi cephesinden tepki geldi.

Hayatının her döneminde zengin olduğunu, lükse düşkünlüğüyle tanındığını söyleyen ‘prenses’, daha geçtiğimiz ay 1 milyon sterlin (3 milyon TL) değerinde parfüm aldığını söyleyerek dudakları uçuklattı.

Alışveriş hastalığının aileden geldiğini söyleyen genç kadın, para harcarken kendisini kaybettiğini ekledi. Basit bir gece eğlencesinde bile 100 bin Sterlin harcamaktan çekinmediğini, ailesinin de geçtiğimiz dönemlerde 10 milyon Sterlin nakit parayı kendisine verdiğini söyleyen Amoudi, Londra’da görülen mahkemeye de oldukça lüks Rolls-Royce arabasıyla geldi.

Radikal