Abone Ol

İngiliz kadının Türk barmen kabusu

Barmen sevgilisi Sabri, Sophie'yi hamile bıraktıktan sonra ortadan kayboldu. Sabri'nin evli olduğunu öğrenen Sophie, ''Türk erkeklerine inanmayın'' dedi.

İngiliz kadının Türk barmen kabusu

21 yaşındaki İngiliz Sophie Birch, 2011 yılında Didim Altınkum'a tatile geldi. Burada barmen Sabri Taşkent'le tanışan genç kadının hayatı o tatilden sonra kabusa döndü.

Ülkesinde modellik yapan ve şu anda 26 yaşında olan Sophie, 2011 yılında amcasının üç yıl önce aldığı yazlık dairede bekçilik yapan ve herkesin güvenini kazanan Sabri ile arkadaşlığı o yaz ilerledi ve romantik bir ilişkiye dönüştü. İlk başlarda iyi giden ilişkide bir süre sonra Sabri'nin kıskanç ve kısıtlayıcı tavırları baskın gelmeye başladı. Sabri, sevgilisinin fotoğraf çekimlerine gitmesine ve kısa etekler giymesine karşı çıkıyordu. Genç kadın bunun üzerine fotoğraf çekimlerini iptal etti ancak Sabri'nin talepleri her geçen gün artarak devam ediyordu.

HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE...
Ekim 2013'te Sabri'den hamile kalan genç kadın kadın hamile olduğunu söylediğinde Sabri ortadan kayboldu, telefonlara cevap vermemeye başladı.

Bunun üzerine endişelenen ve Sabri'nin ailesine ulaşan Sophie, sevgilisinin çoktan evli olduğunu öğrendi. Girdiği şok ve stres nedeniyle 10 haftalık bebeğini kaybetti.

İngiltere'de hayatına devam eden Sophie, yaklaşan yaz sezonuyla birlikte başka insanların da bu duruma düşmemesi ve dikkatli olması için bunları Daily Mail gazetesine anlattığını söyledi.

İngiliz kadının Türk barmen kabusu - Resim: 1