Abone Ol

İngiliz derin devletinin sır gibi sakladığı Shakespeare (Şeyh Pir) videosu sosyal medyayı salladı

Tarihçi Kadir Mısırlıoğlu ünlü İngiliz yazar William Shakespeare'in gizli müslüman ve gerçek isminin de "Şeyh Pir" olduğunu iddia etti. Bu iddia sosyal medyayı salladı. Twitter'da paylaşılan video ise geyik muhabbetinin doruk noktası oldu.

Şeyh Pir'in sır gibi saklanan videosu! Bayram neşesi

Beyaz Tv'deki Ramazan Sohbetleri programına katılan Mısırlıoğlu Shakespeare'in İngiliz olmadığını ve gerçek adının 'Şeyh Pir' olduğunu savundu.

Mısırlıoğlu, Shakespeare'in aslında Müslüman olduğunu da iddia etti. Mısırlıoğlu, "Shakespeare İngiliz değildi. İngiltere'de bu isimde bir adam gelmemişti. Shakespeare'in aslı Şeyh Pir'dir, üstad, ihtiyar. Ve Shakespeare gizli bir Müslüman'dı. 500 yıl önce yazdığı bir tiyatro oyununu bugün İngiliz bir çocuk okusa bugün  yazılmış gibi anlar" dedi.

İngiliz derin devletinin sır gibi sakladığı Shakespeare (Şeyh Pir) videosu sosyal medyayı salladı - Resim: 1Kadir Mısırlıoğlu: Shakespeare gizli Müslümandı, asıl adı Şeyh Pir

ŞEYH PİR CAPSLERİ PATLADI 

Sosyal medyada sayısız capsler ve espriler paylaşılırken en ilginçlerinden biri Shakespeare videosu oldu.

İngiliz derin devletinin sır gibi sakladığı video denilen montaj videoya göre bakın ünlü İngiliz yazar herkesi nasıl camiye davet ediyordu.

İŞTE O VİDEO