Abone Ol

İngiliz Basını Baba Vanga'nın Putin Kehanetini Yazdı

Bulgar Kahin Baba Vanga'nın Rusya Devlet Başkanı Putin ile iligli kehaneti İngiliz basını tarafından yazıldı.

İngiliz Basını Baba Vanga'nın Putin Kehanetini Yazdı

Rusya Devlet Başkanı Putin'in emri ile 24 Şubat'ta başlayan savaş can almaya devam ederken İngiliz basınından ilginç bir iddia geldi.

Daily Mirror, Bulgar Kahin Baba Vanga'nın Rusya Devlet Başkanı Putin ile ilgili kehanetini sayfasına taşıdı.

Yazar Valentin Sidorov'un iddialarına yer verilen habere göre, Baba Vanga Putin ve Rusya ile ilgili şu kehanetlerde bulundu;

'Her şey buz gibi çözülecek, sadece bir tanesi kalacak. Vladimir'in görkemi, Rusya'nın görkemi.'

Sidorov'a göre, Baba Vanga'nın kehanetleri arasında Putin'in 'dünyanın efendisi' olacağı da yer alıyor.

BABA VANGA KİMDİR?

Baba Vanga, 31 Ocak 1911 tarihinde dünyaya geldi. Bulgaristan'da, Kozhuh dağlarında, Yer Rupite bölgesinde hayatının çoğunu geçiren bir bitki uzmanıydı. Kendisinin paranormal yeteneklere sahip olduğu iddia edilir.

Vanga çocukluk döneminde kahverengi gözleri ve sarı saçları ile sıradan bir çocuktu. Vanga yaşıtlarından daha zeki bir çocuk olarak görülüyordu. Küçükken arkadaşlarıyla "iyileştirme" oyunları oynadığı söylenir. Babası daha sonra başka bir kadınla evlendi ve Vanga bir üvey anneye sahip oldu.

Hayatında bir dönüm noktası bir kasırga oldu ve Vanga'yı 2 km uzağa fırlattı. Vanga sonradan çok korkmuş bir şekilde bulundu ve gözleri kum ve toz ile kaplıydı, bu yüzden şiddetli ağrıları nedeniyle gözleri açılamadı. Hiçbir iyileştirme çabaları sonuç vermedi. Bu yüzden tekrar görebilmesi mümkün olmadı.