Abone Ol

İngiliz aktris Kate Beckinsale, 50. yaş günü için paylaştığı pozlarla kutladı

Sosyal medya Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarda Playboy tavşanı kılığına giren Kate Beckinsale görenlerin beğenisini topladı.

İngiliz aktris Kate Beckinsale, 50. yaş günü için paylaştığı pozlarla kutladı

"Pearl Harbor" filmindeki rolüyle tanınan İngiliz aktris Kate Beckinsale, 50. yaş günü için paylaştığı pozlarla hala formda olduğunu kanıtladı.

Kostüm temalı doğum günü partisi için birkaç arkadaşıyla poz veren ünlü aktris, ilk fotoğrafta siyah tavşan kulaklar, büyük kalp şeklinde damla küpeler, dantelli çorap ve yüksek topuklu ayakkabılarla tamamlanan klasik bir siyah Playboy tavşanı kıyafeti giymişti.

İkinci fotoğrafta Beckinsale, eli kalçasında, deri takımını göstererek arkadaşlarının yanında poz verdi. Arkadaşlarının da ünlü aktris gibi Playboy tavşanı kılığına girdikleri görüldü.

Geçen yıl New York Moda Haftası’nda podyumda yürüyen aktris ve model, yaşlanmaya bakış açısıyla ilgili olarak People’a, “Bence diğer insanlar benim olmadığım bir şekilde yaşlanmaya çok takıntılı görünüyorlar. Bana bu konuda çok soru soruluyor. Ben otuzlu ve kırklı yaşlarımda olduğumdan çok daha mutlu bir durumdayım.”