Abone Ol

İncir Reçeli 2 filmini ilk hafta kaç kişi izledi?

İlk filminde sevdiği kadını Aids hastalığı yüzünden kaybeden Metin’in hikayesi “İncir Reçeli 2”de tüm soruları cevaplıyor. Fenomen hale gelen birinci filminden ardından, yapayalnız kalabalığa karışan "Metin"in hayatı seyirci tarafından merak edilince, hikayenin yazarı ve yönetmeni...

İncir Reçeli 2 filmini ilk hafta kaç kişi izledi?

"Metin"in hayata tutunma çabası ve kaybettiği sevgilisine sadakati, seyircinin yoğun ilgisi ile, bir haftada ilk filminin seyirci sayısı 251.277’yi ikiye katlayarak 500.000’I geçti!

Halil Sezai’ye bu kez eşlik eden isim ise filmdeki performansı ile alkışları toplayan Şafak Pekdemir oldu.

ÖLÜLER ALDATILIR MI?

Başrollerini Halil Sezai ve Şafak Pekdemir’in paylaştığı, Aytaç Ağırlar’ın yazıp yönettiği “İncir Reçeli 2” sosyal medyayı ve sinemadan çıkan seyircileri en çok sadakat konusunda konuşturdu. Sevdiği kadına ölümünün ardından 2 yıl boyunca sadık kalan Metin’in hikayesi ve filmin fragmanında da yer alan “Ölüler aldatılmaz.” lafı izleyenlerin sosyal medyada en çok konuştuğu başlıklar arasında yer aldı.

FİLMİN ŞARKILARI DA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR!

Filmin şarkıları da seyirci tarafından alkış topluyor. İlk filmin şarkılarıyla müzik kariyerinde de ilerleyen Halil Sezai ikinci filmde de şarkılarıyla kamera karşısına geçti. Kendi yazdığı “Kafası Kendinden Güzel” ve “Galata” parçalarını filmde seslendiren Halil Sezai, “İncir Reçeli 2”nin şarkılarıyla da büyük beğeni topluyor!