Abone Ol

İnci Taneleri Dizisinde Hazar Ergüçlü’nün Dilber karakteri olay oldu: 26 yıldır böyle şey görmedim

Ünlü komedyen ve senarist Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı, aynı zamanda başrolünü üstlendiği "İnci Taneleri" dizisinin ikinci tanıtımı, sosyal medyada büyük bir heyecan yarattı. Kanal D'nin yeni yapımı, geniş oyuncu kadrosu ve dikkat çekici sahneleriyle izleyicileri kendine çekmeyi başardı.

İnci Taneleri Dizisinde Hazar Ergüçlü’nün Dilber karakteri olay oldu: 26 yıldır böyle şey görmedim

Dizinin ikinci tanıtımında pavyonda çalışan Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün dans performansı izleyicileri adeta büyüledi. Sincanlı Erkal'ın seslendirdiği 'Gemileri Yakarım' şarkısı eşliğinde gerçekleşen dans, milyonlarca kişi tarafından paylaşılırken, Dilber karakteriyle ilgili merak uyandırdı.

Sincanlı Erkal, Dilber'in gündeme oturan karakterini anlatırken, "Şarkı bir anda patladı ve milyonlara ulaştı. Herkesin diline düştü. 26 yıldır sahne hayatının içindeyim ama yıldızım Yılmaz Erdoğan sayesinde parladı" dedi. Ayrıca çekimlerin 10 saat sürdüğünü belirten Erkal Sonel, sahnede yaşanan anın spontane bir şekilde geliştiğini ve 10 saat boyunca canlı müzikle eşlik ettiklerini ifade etti.

BKM Yapım imzalı "İnci Taneleri" dizisinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün yanı sıra Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler bulunuyor. Yılmaz Erdoğan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, izleyicileri merakla beklemeye sevk ediyor.