Abone Ol

İmdadına Müjde ablası yetişti! Müjde Ar, Aysun'un hangi derdine derman oldu?

Müjde Ar Aysun Kayacı'ya hangi konuda yardımcı oldu? İşte bu sorunun yanıtı...

İmdadına Müjde ablası yetişti! Müjde Ar, Aysun'un hangi derdine derman...

Aysun Kayacı ile bir süre önce araları bozulup tekrar barışan sevgilisi Ozan Sevindik'in arasını Müjde Ar düzeltti.
En çok satan magazin dergisi Hafta Sonu'nun haberine göre, basında çıkan "Sevgilisine o bakıyor" haberleri yüzünden bir süre önce sevgilisi Ozan Sevindik'ten ayrılan Aysun Kayacı'nın imdadına Müjde Ar yetişti. Sevgilileri yemeğe götüren Ar, onları tekrar barıştırmayı bildi.
En çok satan magazin dergisi Hafta Sonu'nun haberine göre, basında çıkan "Sevgilisine o bakıyor" haberleri yüzünden bir süre önce sevgilisi Ozan Sevindik'ten ayrılan Aysun Kayacı'nın imdadına Müjde Ar yetişti. Sevgilileri yemeğe götüren Ar, onları tekrar barıştırmayı bildi.
Aysun Kayacı, yaklaşık üç ay önce, bir yıldır beraber olduğu Ozan Sevindik'ten ayrıldığını, "İlişkimiz çok yıprandı. O

İmdadına Müjde ablası yetişti! Müjde Ar, Aysun'un hangi derdine derman oldu? - Resim: 1
yüzden de dostça yollarımızı ayırdık" diyerek noktalamıştı. Sevindik'le ilişkisinin ilk dönemlerinde bir röportajında "Ozan'la ortak zevklerimiz çok. Benim için her anlamıyla tamamdır... Biz, birbirine aşık olan, iki pırıl pırıl genciz. Ne olur bizi rahat bıraksınlar, tek isteğim bu" diyen Kayacı'nın bu ani kararı, yakın çevresini de şaşırtmıştı.
İkilinin yollarını ayırmasına neden ise, New York'ta üniversiteyi bitirdikten sonra dış ticaretle uğraşan Sevindik hakkında basında çıkan "İşleri bozuldu. Ona Aysun bakıyor" haberleri oldu. Bu haberler sevgililerin arasını açtı. Sevindik'in ailesinin Aysun'u istemediği iddiaları ise, ipleri kopma noktasına getirdi. Sonunda olan oldu ve Aysun sevgilisiyle yollarını ayırdı.
İşte bu sürede üzüntüden kendini eve kapatan Aysun Kayacı, bir tek kişiye dert yandı: Müjde Ar'a. Kayacı, NTV'de birlikte program yaptığı, "Benim oyum çobanlarıyla bir olmamalı" dediğinde birlikte mahkemelik olduğu partneri Müjde Ar'la arasında zamanla, iş ilişkisinin /_np/5031/5625031.jpgdışında abla-kardeş ilişkisi kurdu. Hiçbir özelini Ar'dan saklamayan Kayacı, ayrılık haberini de yine sanatçıyla paylaşmaktan çekinmedi. Hatta yeri geldi dizinin dibinde bile ağladı.
Boğaz'da akşam yemeği
Programdaki açıklamalarının ardından Kayacı'ya hep destek çıkan Müjde Ar ise, güzel mankeni gözleri yaşlı görmeye daha fazla dayanamadı ve harekete geçmeye karar verdi. Eşi Ercan Karakaş ile birlikte sevgilileri Boğaz'da yemeğe davet eden Ar, gençleri karşısına alıp uzun uzun nasihat etti. İki gencin birbirine çok yakıştığını ve ayrı olmamaları gerektiğini söyleyen Ar, rakı-balık eşliğinde geçen o gecede barışı sağladı.
Aysun Kayacı ile Ozan Sevindik, Pınar Altuğ-Yağmar Atacan çiftinin geçtiğimiz ay yapılan nikahlarında, tekrar barıştıklarını el ele tutuşarak duyurmuştu. İkilinin çok geçmeden barışmasında Müjde Ar'ın payı büyük.