Abone Ol

İmamoğlu'nu Havlayarak Protesto Eden AKP'li Teyze Sosyal Medyayı Salladı

Sokak röportajı sırasında kendisine mikrofon uzatılan bir vatandaş, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini ifade ederken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na karşı tepkisini havlayarak gösterdi.

İmamoğlu'nu Havlayarak Protesto Eden AKP'li Teyze Sosyal Medyayı Salladı

Sade Vatandaş isimli Youtube kanalında yayınlanan sokak röportajında mikrofon uzatılan bir kadın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepkisini göstermek için sergilediği tavırlar sosyal medyada gündem oldu.

Öfkeli olduğu için röportajda söylediği sözler yeterince anlaşılamayan kadının, Ekrem İmamoğlu'na kızmasının sebebinin, geçmişte medyada yansıyan "Balıkçıda yemek yeme" olayıyla ilgili olduğu anlaşıldı.

"Ama Erdoğan bir tane”

Sokak röportajında o günleri anlatan yaşlı kadın, “Kışın karda sokakta kaldık o balık yemeye gitti. Niye bizi karda bıraktı öyle. İmamoğlu, köpek. Havlıyor öyle. Haavv… hauuv… Köpek havlıyor. Ama Erdoğan bir tane” diye konuştu.

O sırada sokak röportajına katılan başka bir kadın ise “Erdoğan benim ömrümden alsın ona versin. Ölürüm onun için. Tayyip Erdoğan’ın gideceği gün, Allah bizim canımızı alsın” dedi.