Abone Ol

İmamoğlu'ndan 'Müstakbel geline kıyak' iddiasına suç duyurusu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, müstakbel gelini olduğu öne sürülen Melis Çatak'a Şehir Hatları'na ait vapurunun kiralandığını iddia eden AK Parti İBB Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz hakkında suç duyurusunda bulundu.

İmamoğlu'ndan 'Müstakbel geline kıyak' iddiasına suç duyurusu

AK Parti İBB Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, Ekrem İmamoğlu'nun müstakbel gelini olduğu öne sürülen Melis Çatak'a Şehir Hatları'na ait vapurun kiralandığını iddia etti. Şehir Hatları, söz konusu geminin 2010 yılında satıldığını belirterek iddiaları yalanlarken, İBB Başkanı İmamoğlu'nun avukatı Kemal Polatda Türkyılmaz hakkında suç duyurusunda bulundu.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞEN İDDİA

AK Parti İBB Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz'ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili gündeme getirdiği iddia dikkat çekti. Bir sitede yayınlanan haberin ardından paylaşım yapan Türkyılmaz, İBB'nin Şehir Hatları'na ait vapurunun İmamoğlu'nun müstakbel gelini olduğu öne sürülen Melis Çatak'akiralandığını iddia etti.

TÜRKYILMAZ: VAPUR NE AMAÇLA KİRALANDI?

Türkyılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Organizatör ve eğlence sektörü danışmanlığı yapan Melis Çatak'ın İBB şehir hatlarına ait bir vapuru kiraladığı, ofis olarak kullandığı ve parti organizasyonları için ticari gelir elde ettiğine ilişkin ciddi bir iddia var. Çatak'ın İmamoğlu'nun müstakbel gelini olduğu, Garipoğlu ailesi ile olan ilişkilerle ilgili iddialar bizi şimdilik ilgilendirmiyor. Fakat vapurun kiralama şekli, ne kadara kiralandığı ve ne amaçla kiralandığına ilişkin hususlar bizi ve İstanbulluları yakından ilgilendiriyor. Konunun takipçisi olacağız ve kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer vermişti.