Abone Ol

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Meydan boş değil!

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'li belediyelerin yaptığı yardımlarla ilgili açıklamalarına yanıt veren İmamoğlu, "Dünyanın hiçbir ülkesinde millete ekmek dağıtan belediyelere 'terör örgütü' muamelesi yapılmaz. Bu süreçte ağız dalaşına girmek fayda getirmez. Yoksa meydan boş değil" dedi.

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Meydan boş değil!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'li belediyelerin salgın sürecinde yaptığı yardımlarla ilgili açıklamalarına yanıt verdi.

AĞIZ DALAŞI  FAYDA GETİRMEZ

"Dünyanın hiçbir ülkesinde, millete ekmek dağıtan, gıda kolisi götüren kısacası, Anayasal görevi gereği hizmet eden belediyelere, 'terör örgütü', başkanlarına da doğal olarak 'terör örgütü lideri' muamelesi yapılmaz" diyen İmamoğlu, "Tarafımıza yöneltilen bu ağır sözlere anlık yanıt vermeme sebebimiz, milletimiz zorluk içindeyken ağız dalaşına girmenin, milletin ihtiyacına hiç bir fayda getirmeyeceğini bildiğimizdendir. Yoksa meydan boş değil" şeklinde konuştu.

ŞİMDİ NE VAKTİ NE DE SIRASI

Açıklamasının devamında "İBB'nin ve diğer belediyelerimizin millete yardım faaliyetlerine 'terör örgütü ' benzetmesi yapan, kim olursa olsun, yanıtını alır" sözlerine yer veren İmamoğlu, şöyle devam etti: "Ama şimdi ne vakti ne sırası. Bu hakkımı şahsen saklı tutuyorum.

Liyakata, adalete, merhamete, koordinasyona dayalı bir çalışma yapıyoruz. Şimdilik arkamızdan gelen çok ağır ithamlara, kafamızı geri çevirip bakıyor, duyuyoruz. Ama ses etmeden yola devam ediyoruz. Arkamızdan bağıran kimselerle kaybedecek vaktimiz yok, biz millet için önde koşmaya devam ediyoruz. Ama susuyoruz… Aziz milletimizin hem hatrı hem hayrı için."