Abone Ol

İmamoğlu'na Sevgi Gösterisi PR Çalışması mı?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ait paylaşılan bir videoda, sevgi gösterisinde bulunan yaşlı kadının yakasında mikrofon olduğu iddia edildi.

İmamoğlu'na Sevgi Gösterisi PR Çalışması mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sokakta vatandaşlarla olan diyaloğunu paylaştı.

AK PARTİLİ VEKİL İFŞA ETTİ: BİRAZ DAHA DİKKATLİ ÇALIŞIN

İmamoğlu ile sokakta konuşan ve "Seni seviyoruz" diyen kadının üzerinde yaka mikrofonu taşıdığı ise sosyal medyada dikkatlerden kaçmadı. Ongun'un "Annemizin dediği gibi çalışıyoruz." ifadeleriyle paylaştığı video kısa sürede gündem oldu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora Ongun'un paylaştığı videoyu alıntılayarak "Murat bey! Kadına yaka mikrofonu takıp organize ettiğiniz 'dürüst ve çalışkan başgan' algınız elinizden patladı. Biraz daha dikkatli çalışın" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'na Sevgi Gösterisi PR Çalışması mı? - Resim: 1

ONGUN'DAN YANIT GECİKMEDİ: KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ

Bu paylaşımı alıntılayan Murat Ongun ise "Kişi kendinden bilir işi… Başkanımızın bu güzel videosunu yaygınlaştırarak daha çok insana ulaştırdığınız için ayrıca teşekkürler sayın milletvekilim." paylaşımını yaptı.

İmamoğlu'na Sevgi Gösterisi PR Çalışması mı? - Resim: 2

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Söz konusu olay sosyal medya kullanıcılarının da ilgisini çekti. Videoyla ilgili kısa sürede çok sayıda yorum yapıldı. O yorumlardan bazıları şu şekilde:

- Anneannelerinize, ninelerinize ve dedelerinize sahip çıkın. Allah muhafaza bir yerlerden belediye başkanı çıkıp yakasına mikrofon takmak suretiyle kendisini övdürtebilir.

- Ama hakkını verelim teyzeye, ezberini yapmış .

- Ekrem Başkan yarın halk ekmekte her ekmek alana bir mikrofon hediye edecekmiş.

- Ama zaten teyze hep dışarı çıkarken mikrofon taşır hiç mikrofonsuz dışarı çıkmazdı şovla hiç alakası yok.

İşte o video