Abone Ol

İmamoğlu ve eşinin başbaşa akşam yemeği görüntüleri neden sızdırıldı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile baş başa yediği akşam yemeğinin görüntülerini Twitter'da paylaşan yandaş Yenişafak gazetesi muhabiri Taha Hüseyin Karagöz’e yanıt verdi.  İmamoğlu, "Hiç ahlaklı bir paylaşım değil. Tamamen geçen sene başlattıkları 'mobese kültürünün' bir devamı" diye konuştu.

İmamoğlu ve eşinin başbaşa akşam yemeği görüntüleri neden sızdırıldı?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Cumhuriyet TV'den Ebru Birçak Edebali'ye yaptığı açıklamalar şöyle: 

"Mobese kültürünün devamı"

"Hiç ahlaklı bir paylaşım değil. Tamamen geçen sene başlattıkları 'mobese kültürünün' bir devamı" diyen İmamoğlu, "İnsanların kişisel yaşamlarını deşifre etmek, millete bir şekilde kötüymüş gibi göstermek... Kötü de bir ortamımız da yok zaten şeffaf bir yaşamımız var. Belki de 3-4 ayda bir baş başa yemek yeme fırsatı bulduğum eşimle, baş başa geçirdiğim bu anı bir şekilde çekip oradan anlamlar yüklemek çok ahlaki değil" diye konuştu.

İmamoğlu, "Ama zaten bizi şaşırtan bir durum da değil. İnsanın yüzünü, tavrını, kalbini hakkını veren kullar da var, Yaradan da var. O tür insanlar bizimle ilgili istedikleri kadar yorum yapsınlar, onu bozamazlar" ifadelerini kullandı.