Abone Ol

İmamoğlu Kılıçdaroğlu’nun odasını bağırarak terk etmiş

Seçimden sonra Ekrem İmamoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun iki özel görüşme yaptığını yazan Gazeteci Talat Atilla, yarım saat sonra yaşananlara dair çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

İmamoğlu Kılıçdaroğlu’nun odasını bağırarak terk etmiş

Turktime.com yazarı Talat Atilla’dan dikkat çeken Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu kulisi geldi. İki ismin Ankara’da yaptığı ikinci özel görüşmeye dair bir yazı kaleme alan Atilla, yarım saat sonra yaşananlara dair çarpıcı iddialar ortaya attı.

‘Sabah kahvaltısının hal-hatır ve ihtiyatlı iyimser havada başladığını’ dile getiren Talat Atilla, yarım saat sonra Ekrem İmamoğlu’nun sinirle masadan kalktığını şu sözlerle aktardı:

“İmamoğlu sinirli ve yüksek bir sesle "Bana hala beraber ev gezelim diyor ya!" diye söylenerek hızlı adımlarla kapıya doğru ilerler. İmamoğlu'nun, çanta, telefon ve ceketini göremeyen koruma müdürü İmamoğlu'nu uyarır.

Hışımla çıktığı için Kılıçdaroğlu ile baş başa kahvaltı yaptığı odada ceket, çanta ve telefonunu unutur. İmamoğlu'nun korumaları Kılıçdaroğlu'nun yalnız kaldığı odaya girerek İmamoğlu'na ait çanta, ceket ve cep telefonunu alırlar.”

Talat Atilla’nın bugünkü köşesinden ‘İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun Odasını "Adam Hala Ev Ev Dolaşalım Diyor Ya!" Diye Bağırarak Terk Etti!’ başlıklı bölüm şöyle:

Gelelim yakın zamanda Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşanan ve kamuoyunun bilmediği ilginç gelişmeye.

Seçimden sonra İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu iki özel görüşme yaptılar.

Anlatacağım gelişme ikinci görüşmeye ait.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu bu ikinci görüşme için Ankara'nın merkezinde yer alan 5 yıldızlı ünlü bir oteli tercih ettiler.

Sabah kahvaltısı, hal-hatır ve ihtiyatlı iyimser havada başlar.

Seçim kritiği konusunda İmamoğlu konuşur, Kılıçdaroğlu dinler.

İMAMOĞLU, KILIÇDAROĞLU'NUN YANINDAN HIŞIMLA ÇIKINCA ÇANTA, CEP TELEFONU VE CEKETİNİ UNUTTU!

Aradan yarım saat geçtikten sonra kapıda aniden İmamoğlu görünür.

İmamoğlu'nun lavaboya gideceğini zanneden korumaları, İmamoğlu'nun çıkış kapısına doğru yöneldiğini görünce hemen yanına gelirler.

İmamoğlu sinirli ve yüksek bir sesle "Bana hala beraber ev gezelim diyor ya!" diye söylenerek hızlı adımlarla kapıya doğru ilerler.

İmamoğlu'nun, çanta, telefon ve ceketini göremeyen koruma müdürü İmamoğlu'nu uyarır.

Hışımla çıktığı için Kılıçdaroğlu ile baş başa kahvaltı yaptığı odada ceket, çanta ve telefonunu unutur. İmamoğlu'nun korumaları Kılıçdaroğlu'nun yalnız kaldığı odaya girerek İmamoğlu'na ait çanta, ceket ve cep telefonunu alırlar.

İmamoğlu'nu vedalaşmadan, odada yalnız bırakarak, üstelik özel eşyalarını dahi almadan sinirli bir şekilde dışarıya çıkaran gelişmenin, Kılıçdaroğlu'nun liderlik arzusuna karşılık vermemesi olduğunu anlayabiliyoruz.

İmamoğlu'nun odayı terk ederken söylediği "bana hala beraber ev gezelim diyor ya!" sözlerini de bu hipotezin belgesi olarak sunmak yanlış olmaz diye düşünüyorum.