Abone Ol

İlk sevişme sahnemi çektiğimde bakireydim

Son dönemin en gözde TV dizilerinden Orange Is The New Black'te oynayan Avustralyalı Yael stone, ilk sevişme sahnesini çektiğinde henüz hiç kimseyle birlikte olmadığını açıkladı. Dizideki rol arkadaşlarından Selenis Levya'ya Huffington Post için bir röportaj veren 28 yaşındaki Stone...

İlk sevişme sahnemi çektiğimde bakireydim

Yael Stone "İlk sevişme sahnemi çektiğimde 15 yaşındaydım. Biz oyuncu olarak hiç yaşamadığımız, sadece hayal etmek zorunda olduğumuz durumları kamera karşısında yaratıyoruz" diye konuştu. Stone seks sahnelerinde oynamanın aynı zamanda bir ayrıcalık olduğunu da sözlerine ekledi.

Genç oyuncu "Eğer bu tür sahneler usta biri tarafından yazılmışsa onlara güvenmek ve bu sahnelerin gerekli olduğuna inanmak zorundayız" dedi. Yael Stone'un oynadığı Orange Is The New Black Jenji Kohan tarafından yaratıldı. Ekran serüveni ise 2013 yılında başladı.

Dizi Piper Kerman'ın Orange Is The New Black: Mr Year in a Women's Prison adlı kitabından yola çıkıyor. Son dönemde çok konuşulan dizi Kerman'ın bir cezaevinde geçen 15 ayını ekrana taşıyor.