Abone Ol

İlk Buluşma'da olay yaratan kamera şakası! Hepinizi Bihter yaparım...

Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği, sunuculuğunu Şinasi Yurtsever ve Sinan Çalışkanoğlu’nun yaptığı şaka programı 'İlk Buluşma'da ünlü benzerleri ortalığı karıştırdı.

İlk Buluşma'da olay yaratan kamera şakası! Hepinizi Bihter yaparım...

Sahibi olduğu spor salonunun tanıtımı için masada olduğunu düşünen şakazede, kozmik odadan gelen talimatlardan habersiz, nişanlısının Serdar Ortaç benzeri konuktan şarkı istemesi ve arkasında dans etmesiyle neye uğradığını şaşırdı.

Nişanlısının kozmik odadan gelen talimatlarla 2 bin 500 TL kazandığını bilmeyen şakazede, bu kez masaya Kıvanç Tatlıtuğ benzeri konuğun gelmesiyle sinirlerine hakim olamadı. Kıvanç benzerinin "Eşinizle Aşk-ı Memnu'yu oynayacağız" demesi üzerine iyice sinirlenen şakazede, "Hepinzi Bihter yaparım" diyerek herkesi masadan kovdu.

Nişanlısına zor anlar yaşatan işbirlikçi, Sinan Çalışkanoğlu ve Şinasi Yurtsever'in kozmik odadan bildirdiği tüm etapları tamamlayarak 5 bin TL kazanırken, her şeyin bir şaka olduğunu öğrenen şakazede rahat bir nefes aldı.

Kahkaha ve adrenalinin bir arada olduğu, sürprizlerle dolu program ‘İlk Buluşma’, eşi benzeri olmayan şakalarla izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.