Abone Ol

İlk bakışta nasıl seksi olunur? Kadınlara özel tavsiyeler!

ABD'de ünlü markalar için moda tasarımcısı olarak çalışan, stil danışmanı Berna Durmuş, kadınlar için en yeni trendleri yazdı.

İlk bakışta nasıl seksi olunur? Kadınlara özel tavsiyeler!

Göğüs Dekoltenizi Açın !

Giydiğiniz gömleğin düğmelerini göğüs dekolteniz hafif görünecek şekilde açık bırakırsanız tüm gözleri kendi üzerinize çekebilirsiniz.

Boynunuza takacağınız gösterişli bir kolye ile de daha da iddalı bir görünüm elde edersiniz. Göğüs dekoltenizin güzel durması için seçtiğiniz sütyenin önemi büyüktür. Göğüs kafesinizi toparlayan alttan destekli sütyenlerle bu görüntüye kolayca ulaşabilirsiniz.


Kırmızıyı  Mutlaka Ama Mutlaka Deneyin !

Kırmızı cesaretin rengidir. Ancak seçeceğiniz kırmızı rengin tonunu bulunduğunuz mevsime göre ayarlamayı unutmayın.  Sonbahar ve kış mevsiminde seçmeniz gereken kırmızı tonu daha tarçın ve daha bakır ve hatta daha toprak tonlarında bir kırmızı olmalıdır. İlkbahar ve yaz aylarındaki güneşli, ışıltılı ve  pırıltılı günlerde kullanabileceğiniz kırmızı tonu  ise daha sıcak olmalıdır. Karpuz kırmızısı ve oranj tonlarındaki kırmızılar ilkbahar ve yazın vazgeçilmez rengidir.

Eger cesaretiniz varsa kırmızı  bu yaz tam size göre.   Ne o ? Yoksa yeterince cesur değil miniz ?  Hadi bu yaz  biraz cesaret !


Kısa Kalem Etekler Giyin

Modern kadının gardlobunda mutlaka olması gereken kısa kalem etekler feminen görüntüyü  yakalamanızı sağlar. New York modasının da vazgeçilmezi olan kısa kalem eteklerinizi sivri topuklu ayakkabılarınızla tamamlarsanız sizden daha seksisi olamaz.


Omuzlarınızı  Artık Gösterin

Romantik ve asimetrik omuz dekoltesi karşı cinsin size dikkat etmesini sağlar. Dikkat çekerek başları döndürmek istiyor musunuz ?O halde bırakın omuzlarınız açık kalsın. Omuz dekoltesi ile hem seksi görünün hem de modayı takmiş etmiş olun. Çünkü bu yaz da geçen yaz olduğu gibi omuz dekolteli tasarımlar  çok ama çok moda !!!