Abone Ol

İlişki Durumu Karışık'ta Ayşegül'e büyük şok

İlişki Durumu Karışık 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı İlişki Durumu Karışık yeni bölümde Ayşegül, Elif'in son hamlesinden sonra bir şok daha yaşıyor. İşte İlişki Durumu Karışık 36. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

İlişki Durumu Karışık'ta Ayşegül'e büyük şok

Show Tv ekranlarında izleyicileriyle buluşan İlişki Durumu Karışık yepyeni bölümleriyle devam ediyor . Romantik komedi dizisi  İlişki Durumu Karışık 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta yeni bir sürpriz ve gelişmenin yaşandığı İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı ile izleyicinin karşısına çıktı.
Biribirinden farklı karakterleri dört kişinin karışık aşk hayatını kimi zaman komik kimi zamansa romantik bir şekilde ekrana taşıyan dizinin bu haftaki bölümünde Can, Ayşegül'ün kalbini yeniden kazanmayı başardı. Ancak Murat ve Elif'in yeni planı ikiliyi yeniden karşı karşıya getirdi.Elif, Ayşegül'ü en hassas noktasından vurmaya hazırlandı.

Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin başrollerini paylaştığı İlişki Durumu Karışık 36. yeni bölümü 26 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de

MURAT AYŞEGÜL’ÜN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Can ile Ayşegül’ün durumunu fırsat bilen Murat, Elif’ten aldığı talimatlar sonrası yine Ayşegül’ün peşine düşüyor. Bu durumun ardından Can ve Murat yine karşı karşıya geliyor!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 35. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Elif'in boşanmak için tek şart olarak Ayşegül'ün evini istemesi, Can'ı şok etti. O evin Ayşegül için ne kadar değerli olduğunu bilen Can, Elif'in şartından ona bahsetmedi. Hiç bir şeyden haberi olmayan Ayşegül'ün mutluluktan ayakları yerden kesildi. Ancak gerçek çok kısa süre sonra ortaya çıkacaktır. Elif'in şartını ve Can'ın bu şartı kendisinden saklamasına kızan Ayşegül, bir kez daha yıkıldı. "Sen bu evi almayacaksın Elif" diyen Can, Ayşegül'ün evini kurtarmak için ne yaptı? Elif, Ayşegül'ün evini alabildi mi? Can, Elif'ten boşanabildi mi? Merakla beklenen bu sorulara yanıt İlişki Durumu Karışık 35. bölümündeydi!

İLİŞKİ DURUMU: KARIŞIK OYUNCULARI

Berk OKTAY(Can): 1982 Ankara Doğumlu olan yakışıklı oyuncu 33 yaşındadır. Benim Hala Umudum Var dizisinde Hakan rolüne izlemiştik. Son olarak ise Aşktan Kaçılmaz dizisinde rol almıştır.

Pamir Pekin(Murat): 1978 İstanbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu 38 yaşındadır. Ekonomi bölümü mezunu olan dizi ve film oyuncusu Pamir Pekin kısa zamanda genç kızların sevgilisi olmayı başarmıştır. Son Olarak yakın zamanda final yapan Gönül İşleri dizisinde Kemal komiser rolünü canlandırmıştı.

Eda Ece:(Elif) Pis Yedili dizisi ile Türkiye onu tanıdı. Beni Böyle Sev dizisinde ise Zeyno karakterini canlandırmıştır.

Ede Ece 1990 İstanbul doğumludur. Daha genç yaşında rağmen 2 çok önemli dizide rol almayı başarmıştır. Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunudur.

Seren ŞİRİNCE(Ayşe Gül): Aşk Emek İster dizisinde rol almıştır. En önemli dizi deneyimini ise yaz sezonunda başlayacak İlişki Durumu: Karışık dizisinde yaşayacaktır.

Özlem ÖÇALMAZ(Ece): Üç Arkadaş dizisinde canlandırdığı Ceyda Rolü ile tanıdığımız güzel oyuncu bu dizinin ömrünün kısa sürmesi ile Nizama Adanmış Ruhlar Ekip 1 dizisinde yardımcı rollerde rol almıştır.

Özlem Öçalmaz en önemli dizi deneyimini ise yaz sezonunda başlayacak İlişki Durumu: Karışık dizisinde yaşayacaktır.