Abone Ol

İlişki Durumu Karışık'ta Ayşegül evleniyor mu?

Renkli Show Tv dizisi İlişki Durumu Karışık 32. bölümü için heyecan dorukta! Murat ile evlenmekte kararlı olan Ayşegül gelinlik denemelerine başlıyor. Can'ın ise sürpriz bir planı var. İşte İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı ve daha fazlası!

İlişki Durumu Karışık'ta Ayşegül evleniyor mu?

Show Tv'nin eğlenceli dizilerinden İlişki Durumu Karışık yepyeni bölümleriyle cumartesi akşamlarına renk katmaya devam ediyor. Son yaşananlardan ardından büyük bir merakla beklenen ve "Ayşegül ve Murat evlenecek mi?" sorusuna yanıt olması umulan İlişki Durumu Karışık 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana Can'a kızıp evlilik kararını öne çeken Ayşegül'ün gelinlikli görüntüleri damga vurdu. Peki Can, Elif ve annesinin yalanlarını öğrenecek mi? Murat ile evlilik hazırlığı yapan Ayşegül nikah masasına oturacak mı? Can'ın planı ne? Tüm bu soru işaretleri İlişki Durumu Karışık yeni bölümünde netleşecek? Seren Şirince'yi Ayşegül, Berk Oktay'ı Can, Pamir Pekin'i Murat, Eda Ece'yi Elif rolünde izlediğimiz İlişki Durumu Karışık 34. bölümü 29 Şubat Cumartesi akşamı Show Tv'de!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 34. BÖLÜM ÖZETİ

Can'ın kendisine değil de Mediha ve Elif'e inanmasına sinirlenen Ayşegül, Murat ile evlilik hazırlığı yapmaya başlar. Her ne kadar duygularından emin olmasa da mantığıyla düşünmeye karar verir. Kendisine güvenmeyen bir adam yerine her daim arkasında olan Murat gibi bir adamla evlenecektir. Duygularını bir kenara bırakan Ayşegül ve sonunda sevdiği kadını evliliğe ikna etmenin mutluluğunu yaşayan Murat, gelinlik bakarken; Can bambaşka bir plan içindedir. Can'ın planı Ayşegül'ü nikah masasına oturmadan kaçırmaktır. Bu amaçla dedesinden, Hülyadan ve Gülendam'dan yardım ister.