Abone Ol

İlişki Durumu Karışık dizisinin 27. Bölüm fragmanı yayınlandı

SHOW TV'nin heyecanlı dizisi İlişki Durumu Karışık 27. bölüm fragmanını yayınladı. Geçtiğimiz hafta özel bölümü ile ekrana gelen dizinin yeni bölümü Cumartesi akşamı kaldığı yerden devam edecek.

İlişki Durumu Karışık dizisinin 27. Bölüm fragmanı yayınlandı

Can, Ayşegül'ün bazı durumları hatırlamamasını fırsat bilerek sürekli yanına gidiyor ve onunla vakit geçiriyor. Murat ise bu durumdan hiç memnun değil. Can, Ayşegül'ü çok sevdiğini hem kendisine hem de Murat'a söylüyor.

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi olan “İlişki Durumu : Karışık”ta neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmayacak.



İlişki Durumu Karışık 27. Bölüm ile 23 Ocak Cumartesi SHOW TV'de..

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ayşegül’ün Murat’ın evlenme teklifini kabul ettiğine şahit olan Can tam bir yıkıma uğrar. Artık Ayşegül tamamen elleri arasından kayıp gitmiştir. Perihan yurtdışına gitmeden önce Elif’in doktor kontrolünde bulunmak ister.

Mediha’nın kontrolü dışında gelişen bu olay Naci ve Mediha arasında tartışmaya sebep olurken İso’nun aşıları için hastaneye gelen Ayşegül ikilinin dibinde biter! İkilinin gizli konuşması Ayşegül tarafından duyulmuş mudur?

Mediha, Ayşegül’ün ne duyduğunu öğrenebilmek için kızı bir an yalnız bırakmazken, Ayşegül’ün yanına kimseyi yaklaştırmamaya adeta ant içmiştir!

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği “İlişki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat) ve Eda Ece (Elif) rol alıyor. Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.