Abone Ol

İlhan Mansız ve Çılgın Sedat Survivor'da birbirine girdi

Survivor'ın dün yayınlanan bölümünde Ünlüler ile Gönüllüler arasında oynanan ödül oyununda İlhan Mansız ile Sedat arasında gergin anlar yaşandı.

İlhan Mansız ve Çılgın Sedat Survivor'da birbirine girdi

24 Ocak Salı günü Ünlüler ile Gönüllüler arasında oynanan ödül oyununda ilk turu gönüllüler kazanırken, ikinci turu ise ünlüler farklı kazandı ve yarışma final turuna kaldı. Final turu başlamadan önce ünlüler takımında oyuncu eşleşmeleri hakkında karar verilirken İlhan Mansız ile Sedat arasında tartışma yaşandı.

Sedat'ın şov yaptığını söyleyen İlhan Mansız, "Belirlenmiş bir karar var. Sen şu anda şov yapıyorsun. Şov yapmayı bırak." şeklindeki sözlerine kızan Sedat, "Bana şov yapma diyemezsin." dedi ve ikili arasında gergin anlar yaşandı. İlhan Mansız daha sonra birebir konuştuğu Sedat'a "Beni dinle. Dinlemiyorsan o zaman git." diye çıkışırken, Sedat ise "Beni itemezsin. Bana bağırma ve düzgün konuş." şeklinde sitemde bulundu.

BUZLAR ERİDİ

Gergin anlar esnasında İlhan Mansız'ı, Serhat Akın yatışrıdı. Daha sonra tekrar bir araya gelen İlhan Mansız ile Sedat yeniden konuşarak aradaki problemi çözdü ve ikili arasındaki buzlar kısa süre içerisinde eridi.