Abone Ol

İlayda Çevik Sen Anlat Karadeniz'e dahil oldu! İlayda Çevik Kimdir?

Reyting rekorları kıran ve son dönemin en iyi çıkışına yapan dizi Sen Anlat Karadeniz'e İlayda Çevik dahil oldu.

İlayda Çevik Sen Anlat Karadeniz'e dahil oldu! İlayda Çevik Kimdir?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’e yeni bir oyuncu katılıyor. Karagül dizisinde Maya rolünde oynayan İlayda Çevik, dizinin sürpriz ismi oldu. Meryem dizisinde oynayan Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Ada’nın ikizi Maya rolünde oynayan genç oyuncu, bu kez Sen Anlat Karadeniz’e geliyor.

İlayda Çevik, “Karadeniz’in eşsiz doğasında çalışmak beni heyecanlandırıyor” dedi. Çevik, “Sen Anlat Karadeniz’de harika bir ekip ile çalışma fırsatı buldum. Osman Sınav gibi başarılı bir yönetmenle de aynı projede yer almak gurur verici. Çekimlerimiz Karadeniz’de devam ediyor. Buranın eşsiz doğasında çalışmak beni daha da heyecanlandırıyor” diye konuştu.

SON 6 YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN DİZİSİ

Son 6 yılın en iyi çıkışını yapan dizi, geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz’e sığınan Nefes’le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir’in imkânsız aşkını anlatıyor.

İlayda Çevik Kimdir?

İlayda Çevik, 22-12-1994 Balıkesir doğumludur. İlk olarak, küçük yaşlarda Burhaniye Belediye Tiyatrosunda oyunculuk yapan başarılı oyuncu, ortaokul çağında iken Özel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesinden tiyatro eğitimi almıştır. Daha sonra Müjdat Gezen sanat merkezinde tiyatro eğitimine devam etmiştir.

Fransızca ve almanca bilen güzel ve başarılı oyuncu, ilk profesyonel tiyatro performansını da, Çocuk Bahçesi isimli çocuk oyunu ile yapmıştır. İlerleyen yıllarda Duru Tiyatrosunda oyunculuk eğitimine devam etmiş ve Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girmiştir. Halen üniversite eğitimine devam eden İlayda Çevik, Karagül isimli dizi filmde, ilk kez Türk televizyon seyircisi karşısına çıkarak, büyük bir beğeni kazanmıştır.

İlayda Çevik Hakkında Genel Bilgi

Doğum yeri: Balıkesir

Doğum tarihi: 22-12-1994

Boy: 1.68cm

Kilo: 56

Saç rengi: Kumral

Göz rengi: Mavi