Abone Ol

İlayda Alişan Yaş Gününde Annesini Andı: Yürekleri Burkan Paylaşım

Masumiyet dizisinden sonra Kırmızı Oda'da rol alan İlayda Alişan'ın yeni yaşı için yaptığı paylaşım herkesi duygulandırdı.

İlayda Alişan Yaş Gününde Annesini Andı: Yürekleri Burkan Paylaşım

Masumiyet dizisindeki performansıyla adından söz ettiren İlayda Alişan yeni yaşı için gün sayıyor. Ünlü oyuncunun sosyal medyada yaptığı paylaşım ise yürek burktu. Ünlü oyunucu 9 yaşındayken kanser nedeniyle hayatını kaybeden annesinin hatıra bıraktığı kolyelerini taktığı pozunu paylaştı.

Ünlü oyuncu paylaşımına, "Boynumda anneciğimin bıraktığı kolyelerimle yeni yaşımı bekliyorum. Uğuruna inandıgım her şey, her his yanımda olsun.. en çok da bu yıl" notunu düştü.

İlayda Alişan Yaş Gününde Annesini Andı: Yürekleri Burkan Paylaşım - Resim: 1

İLAYDA ALİŞAN KİMDİR?

İlayda Alişan, 1996 yılında İstanbul’da doğdu. Bilgi Üniversitesi Moda Tasarım Bölümünde eğitimine devam etmektedir.
Kariyerine reklam filmlerinde oynayarak başlayan İlayda Alişan 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim dizisi ile çıkış yapmıştır. Daha sonra Benim Adım Gültepe ve Serçe Sarayı, Bana Sevmeyi Anlat, Çukur dizilerinde rol almıştır.

2019-2020 yılları arasında Netflix orijinal dizisi Hakan: Muhafız'da Aylin karakterine hayat verdi. 2019'da Şampiyon'un kadrosuna katıldı. 2021 yılında Gain'in orijinal dizisi Terapist'te Özlem karakterini canlandırıyor.