Abone Ol

İkizler burcu 2016 yıllık burç yorumları! 2016 yıllık burçlar

İkizler burcunu 2016'da neler bekliyor? İşte 2016 yıllık burç yorumları...

İkizler burcu 2016 yıllık burç yorumları! 2016 yıllık burçlar

İkizler burcunu 2016'da neler bekliyor? İşte 2016 yıllık burç yorumları...

İkizler ve ikizler yükselen 2016’da kendi yaşamlarında huzur ve düzen için çalışacaklar.

Kendi yaşamsal şartlarını iyileştirmek için belirledikleri amaçları gerçekleştirmek için kendilerini ortaya koyacaklar. İkizler ikili ilişkilerinde, evliliklerinde, ortaklarıyla olan ilişkilerinde kendilerini sorguluyorlar. İstedikleri ilişkiler kalıcı, istemedikleri ilişkileri bitirme yönünde adımlar atabilirler. Bir yandan kendi huzur ve düzenleri için ortaklıklarda, başka kaynaklarla olan bağlılıklarında kendilerine uygun şartları oluşturacaklar. Başka kaynaklarla ilgili yaşadıkları deneyimler, maddi olarak kazançlarında artışlar ve azalmalar, paylaşımlarındaki adalet, maddi kaynaklarının kontrolü, borçlanmalarındaki problemler gibi kayıplarla, kendi dönüşümlerini gerçekleştiriyorlar.

İkili ilişkilerde ilişki içersindeki konumlarını sorgulayıp, kendilerine yaramayan ilişkileri bitirecek ve kendilerine yeni değerler sağlayacak ilişkilere de önem verecekler. İlişkiler içersinde var olan problemlere farklı açıdan yaklaşmayı öğrenecekler. Kuracakları yeni ilişkiler kalıcı olacak ve gelecekte kaynakları paylaşacakları veya kullanacakları kişilerle bir araya geleceklerdir. Ortaklaşa işlerdeki kazanacakları gücü ilişkilere bakış açılarını değiştirerek sahip olacaklar. İlişkiler ve ortaklıklardaki kendi sorumluluklarını da farkında olacaklar.

Bazı ikizler evliliğe adım atarken bazı ikizler de ilişkilerine noktayı koyabilirler. Ciddi kararlar alacakları bir sene olacaktır.

Kariyerlerinde, iş hayatlarında veya toplumsal yaşamlarında hayalini kurdukları konum ve işler için kurdukları ilişkilerde zaman zaman hayal kırıklıkları yaşayabilirler. Kuracakları ilişkileri doğru seçmeyi, kendi istedikleri şartları kabul ettirmeyi ve ideallerinin daha gerçekçi olmasına çalışacaklar.

İkizler evlerini, yuvalarını yabancı kültürler içersinde, başka ülkelerde kurmayı hayal edebilirler. Bunun için toplumsal yaşamlarından fedakarlıklar yapması gerekecektir.

Eylül sonrasında ilişkiler yoluyla daha yaratıcı, daha girişken ve yeteneklerini ortaya koyup geliştirecekleri bir döneme girecekler. Özel hayatlarında sosyal statülerini iyileştirebilirler. Varsa çocuklarıyla ilgili gurur duyacakları durumlar olacaktır.

Evli ikizlere hamilelik için uygun bir dönem olacaktır.

İkizler bireysel faaliyetleriyle daha fazla kendini ortaya koyacaklar ve istemedikleri gruplardan ayrılmaları söz konusu olabilir.

İkizler 2016’da gelecek hedeflerini ve amaçlarını kendi isteklerine göre belirleyerek bireysel gelişimleri doğrultusunda faaliyetlerde bulunacaklar ve ilişkilerini yeni bir zemine oturtacaklar.