Abone Ol

Entarili Yobaz Ali Edizer'den Sarıklı Amirale Tam Destek

Erkeklere “boşanmak yerine ikinci eş” çağrısı yaptığı için GATA'dan ve doktorluktan atılan eski GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer, 'sarıklı amiral' Mehmet Sarı'ya tam destek verdi. Edizer, geçtiğimiz fünlerde mesleğe geri iade edilmişti.

Entarili Yobaz Ali Edizer'den Sarıklı Amirale Tam Destek

GATA başhekim yardımcılığı görevinden alınıp, doktorluk mesleğinden de atılan Ali Edizer, yine gündemde. HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a yönelik "İslam hükümlerine göre muamele edilseydi, hiçbiri yaşamıyor olurdu" mesajı paylaşan Edizer, sarıklı cübbeli görüntüsü nedeniyle tepkilerin odağındaki muvazzaf amiral Mehmet Sarı'ya tam destek verdi.

Sarıklı fotoğrafı basına yansıyan Deniz İkmal Komutanı Tuğamiral Mehmet Sarı hakkında soruşturma başlatılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan da "Yaptığı disiplinsizlik" diyerek o görüntülere tepki göstermişti. Skandal 'ikinci eş' açıklamaları nedeniyle GATA'daki görevinden ve doktorluk mesleğinden atılan Ali Edizer, 'sarıklı general' olayında tekrar ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Güdül Devlet Hastanesi'nde göreve dönen Ali Edizer, laiklik karşıtı paylaşımlar yapıp "Hepimiz Mehmet Sarı'yız" paylaşımları yaptı.

Entarili Yobaz Ali Edizer'den Sarıklı Amirale Tam Destek - Resim: 1

Entarili Yobaz Ali Edizer'den Sarıklı Amirale Tam Destek - Resim: 2

Ali Edizer, HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a yönelik olarak, "İslam hükümlerine göre muamele edilseydi, hiçbiri yaşamıyor olurdu" görüşünü savundu.

Entarili Yobaz Ali Edizer'den Sarıklı Amirale Tam Destek - Resim: 3

Edizer, Salih Gergerlioğlu’nun babasının ayakkabıları giydirilmeden gözaltına alınarak evden apar topar alındığına dair mesajını alıntılayarak, “Bak çocuk. Bu kez doğru söylüyorsun inşallah. Yoksa boş yere mutlu olacağım, lâyık olduğu muameleyi yaptılar diye.” ifadelerini kullandı.

Entarili Yobaz Ali Edizer'den Sarıklı Amirale Tam Destek - Resim: 4

Edizer paylaşımlarına şu şekilde devam etti:

“En kısa zamanda Gergerli, Selo, Melo gibi terör örgütü mensuplarının kendilerine lâyık ‘üniformalı’ fotoğraflarının kamuoyu ile paylaşılmasını bekliyoruz. Turuncu, zebra, pembe, mor ya da kendi fikirlerini temsilen rengarenk (LPG) üniformaları ile. Ama bir an önce.

Entarili Yobaz Ali Edizer'den Sarıklı Amirale Tam Destek - Resim: 5

Teröre ve teröriste arka çıkmanın hükmünü merak edenler!

Şu Âyet-i Kerîmenin tefsirine bir bakın :

Allah ve resulüne karşı savaşanların ve yeryüzünde düzeni bozmaya çalışanların cezası öldürülmeleri yahut asılmaları veya el ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi yahut da bulundukları yerden sürülmeleridir. Bu onların dünyadaki rüsvaylığıdır. Âhirette ise onlar için büyük bir azap vardır (el-Mâide 5/33)”

Entarili Yobaz Ali Edizer'den Sarıklı Amirale Tam Destek - Resim: 6