Abone Ol

Erdoğan'ın İki Yeni Fakülte Kararına Melih Bulu'dan İlk Yorum

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanması üzerine haftalardır protesto edilen Prof. Dr. Melih Bulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iki yeni fakültenin kurulması kararına ilişkin, “Üniversitemiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.

Erdoğan'ın İki Yeni Fakülte Kararına Melih Bulu'dan İlk Yorum

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanması öğrenci ve öğretim üyeleri tarafından haftalardır protesto edilen Prof. Dr. Melih Bulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla üniversiteye hukuk ve iletişim fakültesi kurulması kararına ilişkin, “Üniversitemiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan kararıyla Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör atamasının tartışmaları sürerken; Resmi Gazete'de yayımlanan kararla üniversitede iki fakülte kuruldu. Prof. Dr. Melih Bulu, söz konusu fakülte kararına ilişkin ilk değerlendirmesini kişisel sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptı.

Prof. Bulu, “Cumhurbaşkanımızın imzasıyla kurulan İletişim ve Hukuk Fakültelerinin Boğaziçi’ne farklı perspektifler ve zenginlikler katacağına inanıyorum. Bundan sonraki sürecin işleyişini ilgili akademik kurullarımız ile ilerleteceğiz. Üniversitemiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” diye yazdı.

Erdoğan'ın İki Yeni Fakülte Kararına Melih Bulu'dan İlk Yorum - Resim: 1