Abone Ol

İçerde'nin 37. bölümünde gözyaşları

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi İçerde'nin 37. bölüm tanıtımı yayınlandı

İçerde'de gözyaşları

Mert’in, oğlu Umut olduğunu öğrenen Füsun’un gözyaşları içinde kaldığı; Mert’in ise “kavuştuk” diyerek annesi Füsun’a sarıldığı duygu yüklü tanıtım izleyenlerin dikkatini çekti.

İşte o tanıtım:

İçerde'nin 36. bölümüne, Sarp ile Umut’un duygu yüklü kavuşma anı damga vurdu. Yıllardır birbirlerini arayan Sarp ve Mert, sonunda büyük gerçeği Coşkun’un ağzından duydu. Oyuna dahil olan Coşkun, Mert’in, geçmişte babaları Metin’in çalıştığı eski oyuncak fabrikasına gelmesini sağlarken, Coşkun’un peşini bir an bile bırakmayan Sarp da soluğu burada aldı. Umut’u ailesinden koparan kişinin Celal olduğunu öğrenen ikili, Celal’in hesabını kapamak üzere harekete geçti. Mert’i kaçıran Kudret, Celal ile son kez karşı karşıya geldi. Bu büyük hesaplaşmada derin yara alan Kudret, kardeş olan Sarp ve Mert’in, Celal’e karşı mücadele edeceklerini duymasıyla birlikte “İşte, buna ölünür” diyerek kendini kurşunların önüne attı. Sonunda sevdiği kadına, Nermin’ine kavuşan ve onun mezarının üstüne yatarak son nefesini veren Kudret, büyük düşmanlığın sonunu getirdi.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.