Abone Ol

İçerde'nin 32. yeni bölümünde Eylem, Mert’i affedecek mi?

İçerde'de hüzünlü veda! Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin dün akşam ekranlara gelen bölümünde Sarp’ı korumak için kendini kurşunlara siper eden Melek, hayatını kaybetti.

İçerde dizisinde sular durulmuyor! 32. yeni bölümünde Eylem, Mert’i affedec

Sarp ve Mert’i yasa boğan bu veda, Mert’le ilgili büyük gerçeği de açığa çıkardı. Heyecanla beklenen İçerde dizisi 32. yeni bölümden ilk sahne ekrana geldi. Eylem, Mert’i affedecek mi sorusunun cevabı merakla bekleniyor...
İçerde dizisinde Sarp ve Mert, Melek'in kaybıyla yasa boğuldu! Mert'le ilgili büyük gerçek açığa çıktı! Pazartesi akşamları ekran başındakileri soluksuz bırakan ‘İçerde’nin dün akşam yayınlanan bölümünde gözyaşları konuştu. İzleyiciler bir hafta boyunca tek bir soru sordu: “Melek öldü mü?” Sarp ve Mert’e kardeş olduklarını söylemek üzereyken Sarp’ı korumak için kendini kurşunlara siper eden Melek, hayatını kaybetti. Bu hüzünlü veda ile Sarp ve Mert’in dünyası başına yıkıldı. Sarp, sevdiği kadına veda etmek zorunda kalırken, Mert ise çocukluğunun en güzel anılarına, hayattaki meleğine elveda dedi.
Sarp ve Mert’i, Kudret’i bulmaları için görevlendiren Celal final sahnesinde hedefine ulaştı. Celal ile Kudret’in karşı karşıya geldiği ‘İçerde’de tansiyon giderek yükselecek. Yeni bölümde kızının ölümüyle kahrolan ve sadece Kudret’i öldürmek için nefes alan Celal’in nasıl bir hamlede bulunacağı ekranlara gelecek.

‘İçerde’nin yeni bölümü 1 Mayıs Pazartesi saat 20:00’de Show TV’de ekrana gelecek.