Abone Ol

İçerde'de final öncesi gerilimi

Show TV dizisi İçerde'nin bugün ekrana gelecek yeni bölümünde neler olacak?

İçerde'de final öncesi gerilimi

Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin yeni bölümünde “Oğlum” dediği Mert’in ihanetiyle derinden sarsılan ve öfkeden deliren Celal, “Yılmaz Kardeşler”le karşı karşıya gelecek. Geçmiş defterlerin de açılacağı büyük hesaplaşma, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

İlk bölümünden itibaren ekranların fenomen dizisine dönüşen ‘İçerde’de büyük finale sadece bir hafta kaldı! Sarp ve Mert’in (Umut) büyük gerçeği bildiğini öğrenen Celal, uğradığı ihanetin bedelini Yılmaz Kardeşlere ödetmeye kararlı olacak. Nefeslerin tutulacağı yeni bölümde ekran başındakiler, Yılmaz Kardeşler ile Celal arasındaki tarihi yüzleşmeye tanık olacak. 37 hafta boyunca beklenen bu büyük an, final öncesi gerilimi tırmandıracak. Yılmaz Kardeşlerin, anneleri Füsun’la birlikte kaybettikleri yılların acısını çıkarmalarına fırsat tanımayacak Celal, Sarp ve Mert ile arasındaki hesabı tamamen kapatmak isteyecek. “Günün sonunda yine Celal kazandı” diyen Alyanak haklı çıkacak mı sorusunun cevabı büyük bir merakla beklenirken, Celal nasıl bir hamlede bulunacak sorusu ise tansiyonu yükseltecek. Yeni bölümden ilk sahne ile fragmanın, Youtube ve Show TV’nin web sitesi üzerinden görüntülenme sayısının 4 milyona ulaştığı ‘İçerde’nin finalden önceki bölümü, gündemin zirvesine yerleşecek.

EYLEM, MERT’İN UMUT OLDUĞUNU ÖĞRENECEK!

Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen bölümde ekran başındakileri gözyaşlarına boğan Füsun ile Umut kavuşmasının ardından izleyiciler Eylem, ne zaman öğrenecek sorusunun cevabını bekledi. Evdeyken beklemediği bir anda Mert’i karşısında gören Eylem’in gerçekleri öğreneceği an, bölüme damgasını vuracak.

BÜYÜK FİNALDE HEPİMİZ ‘İÇERDE’YİZ!

‘İçerde’ ekibi, 19 Haziran’da ekranlara gelecek final bölümünde de unutulmaz bir etkinlikle ‘Minik Kalpler İçerde’ diyecek. Onlara eşlik etmeye ne dersiniz? Tekirdağ’daki MİKA-DER ve İçerde Spor Rehabilitasyon Merkezi’nin yapılmasına gönüllerini koyarak geleceğin büyüklerine umut ışığı yakan ‘İçerde’ ekibi sizleri, 19 Haziran’da ekranlara gelecek final bölümünü hep birlikte izlemeye davet ediyor. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek etkinlikte ‘İçerde’, her hafta izleyicilere yaşattığı sürprizlere yenilerini ekleyecek. Bilet satışlarından elde edilecek gelirin Tekirdağ MİKA-DER ve İçerde Spor Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışlanacağı etkinliğin biletleri Biletix’te satışa sunuldu.