Abone Ol

'İçerde' dizisinde şoke eden sahne sosyal medyada dünya rekoru kırdı

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Bensu Soral'ın yer aldığı 'İçerde' dizisi, dün akşam 8'inci bölümüyle ekrana geldi.

'İçerde' dizisinde şoke eden sahne sosyal medyada dünya rekoru kırdı

Show TV'de yayınlanan, Ay Yapım imzalı 'İçerde' dizisinde; 'Kebapçı Celal'in lokantasındaki sahne izleyenlere büyük şaşkınlık yaşattı.

'MESTAN'I KİM ÖLDÜRDÜ?

Lokantaya gelen 'Davut' ve arkadaşları, 'Ne oldu?' diye sorduklarında, 'Hiçbir şey sormayın, içeriye girin bakın' yanıtı aldılar. Kapı açıldığında ise olanlar oldu. 'Kebapçı Celal'in apar topar mekana gelmesiyle her şey açığa çıktı. 'Mestan' ayaklarından tavana asılmış halde dururken, 'Kim yaptı bunu?' haykırışları hafızalarda yer etti.

Pazartesi günü reytinglerinde zirvede yer alan dizide; Lokantada son görülen ismin 'Sarp' olması, 'Mestan'ı Sarp mı öldürdü?' sorusuna neden oldu.

SOSYAL MEDYA "İÇERDE Mİ" DEDİ

'İçerde', sosyal medya mecrası twitter'ın Türkiye gündeminde #içerdemi etiketi ile 15 saat 20 dakika, dünyada ise 8 saat kalarak rekora imza attı. Fenomen dizi, 7 Kasım Pazertesi reyting tablosunda; 20+ ABC1'de 11,08 izlenme oranı (rating), 24,30 izlenme payı (share), AB’de 11,05 izlenme oranı (rating), 26,28 izlenme payı (share), Total’de ise 8,66 izlenme oranı (rating), 20,80 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.