Abone Ol

"İç organlarınızı değil, ürünü tanıtacaksınız!!!" Ankara'daki mayo defilesinde skandal!!!

Ankara Kızılay'da hizmet veren "Mayo Dünyası" isimli mayo mağazası, yeni sezon ürünlerini sokakta tanıttı. Ama tanıtımda mankenlerin çıplaklığı yine ön plana çıktı, ürün geride kaldı.

"İç organlarınızı değil, ürünü tanıtacaksınız!!!" Ankara'daki mayo...

Defilede tüm dikkatler mankenlerin çıplaklığına yöneldi. Sokak ortasındaki seksi gösteride sınırlar bakın nasıl zorlandı.

Geçtiğimiz hafta eşinden boşanan ünlü manken Doğa Bekleriz'in yıldızı olduğu sokak defilesinde, iki manken ve iki de yabancı dansçı görev aldı. Öğlen 13.00'te başlayan sokak defilesi, Doğa Bekleriz'in yaklaşık bir saat gecikmesi nedeniyle, oldukça geç başladı.

Sokak defilesinde beş ayrı mayo ve bikiniyle görev alan Doğa Bekleriz, bikininin altına pareo veya plaj pantolonu giyerek kalçalarını kapattı. Podyuma küçük bir kız çocuğuyla birlikte de çıkan Bekleriz, küçük manken ortağıyla dans ederek şov yaptı.

Dürbünle izlediler
Defile boyunca podyuma çıkan manken ve dansçıları, cep telefonlarıyla kaydeden halk, etraftaki balkon ve kaldırımları doldurdu. Podyuma dürbünle bakan bir grup erkek ise dürbünü sırayla alarak, güzel mankenleri izledi. Ankara'da sokak defilesinden yarım saat önce kısa süreli bir kar yağışı yaşandı. Defileye çıkana kadar çok üşüdüğünü söyleyen Doğa Bekleriz, "Hava çok soğuk ama podyuma çıkınca, iş esnasında soğuğu hiç hissetmedim" dedi.

Siyasetten uzak durdu
Kendisine yöneltilen siyasi soruları yanıtlamak istemeyen Bekleriz, "Biz mankenler zaten her konuda yorum yapıyoruz, bari siyaset konusunda konuşmayalım" dedi. Siyasete girmeye hazırlanan bazı manken arkadaşlarını da eleştiren Doğa Bekleriz, "Ben henüz öğrenme aşamasındayım, donanımlı ve bilgili olmadığım konularda yorum yapmaktan kaçınıyorum. Yapan bazı arkadaşlar var. Ben onların bu konuda donanımlı olduklarına inanmıyorum ve gülüyorum" dedi.