Abone Ol

İbrahim'in annesi Sinem'e kıyamadı

İbrahim Çelikkol'un annesi Ayper Çelikkol, gelini olmasını çok istediği Sinem Kobal ile annesi Nuray Kobal'ı yaşanan ayrılığa rağmen sosyal medyadan takip etmeye devam ediyor.

İbrahim'in annesi Sinem'e kıyamadı


Güneş'in haberine göre Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol'un ani ayrılığının yankıları sürüyor.  Çelikkol ayrılık sonrası soluğu Los Angeles'ta alırken Kobal, rol aldığı Gönül İşleri'ne yoğunlaşmıştı. Sosyal medyada birbirlerini takipten çıkaran çiftin daha önce tanışan ve görüşmeye başlayan anneleri ise 2 farklı tutum sergiledi. Sinem'in annesi Nuray Kobal, yakışıklı oyuncuyu sosyal medyadan sildi. Sinem Kobal'ı çok seven ve gelini olmasını isteyen Ayper Çelikkol ise hem güzel oyuncuyu, hem de annesini takip etmeye devam ediyor. Anne Çelikkol, aynu zamanda oğlunun eski aşkları Deniz Çakır ve Yasemin Allen'ı da listesinde tutuyor.

Tanrılar Okulu'yla terapi
Yakın çevrelerinin "Bir daha barışmaları zor" dediği ikiliden İbrahim Çelikkol, dün Sunset Bulvarı yer bildirimiyle Stefano D'Anna'nın kişisel gelişim kitabı Tanrılar Okulu'nu okurken çekilen fotoğrafını "You may delay but time will not" (Sen erteleyebilirsin ama hayat ertelemez" notuyla paylaştı. Öte yandan Sinem Kobal'ın, geçen günlerde  Las Vegas'ta Amerikalı model Anne Marie Morin'le fotoğrafları ortaya çıkınca Çelikkol'la çektirdiği tüm fotoğrafları instagram sayfasından kaldırması dikkat çekti.