Abone Ol

İbrahim Toraman'ın çocuk özlemi! Evlenirsem...

FOTO GALERİ - Hürriyet gazetesinden Ömür Gedik Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu İbrahim Toraman'la çok özel bir röportaj yaptı

İbrahim Toraman'ın çocuk özlemi! Evlenirsem...

ÖMÜR GEDİK İBRAHİM TORAMAN RÖPORTAJI FOTO GALERİ

Ömür Gedik Beşiktaş’ın yakışıklı kaptanı İbrahim Toraman’la, takımla sözleşmesini üç yıl daha uzatan imzayı attığı günün akşamında buluştu. İkili bilardo masası başında kutlama yaparken, başarılı futbolcu, Beşiktaş, gelecek planları ve özel hayatı ile ilgili merak edilenleri cevapladı.

Ömür Gedik’in İbrahim Toraman röportajından kısa bir bölüm;


Özellikle bu soruda dürüst olmanı rica ediyorum. Çocukken hangi takımı tutuyordun?

- Beşiktaş. Geçen bir muhabir arkadaşımız küçüklük fotoğraflarımı istedi, yolladım. Farkında değilim, meğer arkamda Beşiktaş posteri varmış.

Günde ne kadar çalışıyorsun?

- Sabah 09.00’da kalkarım, kahvaltı yaparız. 11.00’de de antreman... İki saat sürer. Sonra öğle yemeği yiyip 14.00 gibi tesisten çıkarım. Ağır bir antrenman yaptığımız için eve gidip dinleniyorum.

Nedir ağır dediğin antrenman?

- Sağlıklı yaşam için kulaklık takıp spor salonlarında koşuyorlar ya, o kadar güzel ki... Bizim nabız 180 atıyor antrenmanda, nefes alamıyoruz. Duştan sonra kolumuzu kaldıramıyoruz.

Zormuş gerçekte... Ya gunün kalanı nasıl geçiyor?

- Moral durumuma göre değişir. Arkadaşlarımla program yaparım. Bekar olduğum için de akşam yemeklerini genellikle dışarıda yiyorum.

Bekar mısın hâlâ, yok mu kız arkadaşın?

- Yok.

Huysuz musundur?

- İlişkide zorum diyeyim.

Futbol biraz ego işi, onunla ilgili olabilir mi?

- Onun da biraz payı var. İstanbul’da, dışarıdan farklı görünse de çok az sayıda ilişki düzgün gidiyor. Bana denk gelmedi ya da ben yakalayamadım. Yaş geçtikten sonra daha mantıklı yaklaşıyorsun, atlamıyorsun her şeye...

Aşk nedir senin için?

- Aşk, o kişinin her an aklında olması; yemek yerken, yatarken...

Futbolcular metroseksüel mi? Senin en son şu pedikür salonunda fotoğraflanma olayın nedir?

- Metroseksüellikten değil... Orası aslında bizim ayak bakım merkezimiz, sponsorumuz. Normalde statta yapıyorlar ama lig bittiği için gelemiyorlar. Ben de kalkıp oraya gideyim dedim. 15 günde bir falan yapılması gerekli, çünkü krampon giydiğimiz için tırnağınız morarıyor, kırılıyor. Onu yaptırdığınız zaman rahatlıyorsunuz. Rutin bir uygulama aslında

Çocuk istiyor musun?

- Çocuk istiyorum, ileride evlenirsem de bunun için evleneceğim zaten.

Futbolcu olsun ister misin?

- Karışmam, ne isterse o olsun.

Hürriyet

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ