Abone Ol

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak nasıl yüzleşti?

MEDYAFARESİ VİDEO İbrahim Tatlıses ile ilgili magazin gündemine bomba gibi düşen haberin bilinmeyen detayları 2. Sayfa ekibi ortaya çıkardı..

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak nasıl yüzleşti?

Kanaltürk’te deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in sunumlarıyla ekrana gelen "2. Sayfa" programı bugünkü programlarında İbrahim Tatlıses hakkında ortaya atılan haberin detaylarına ulaştı.

TATLISES VE DİLAN ÇITAK NASIL YÜZLEŞTİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN



Fox TV’nin "Su Gibi" isimli evlilik programının damat adaylarından Sami Bey’in "Solist Dilan İbrahim Tatlıses’in kızıdır" iddiasıyla birlikte magazin gündemine bomba gibi düşen "Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses’in kızı mı?" sorusuna yanıt arayan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel farklarını ortaya koyarak, bu sabah olayın bilinmeyen ve çok merak edilen detaylarını izleyicilerle paylaştı.

Konuya ilişkin fikr-i takip yapan Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı dönemin gazetelerinde yer alan haberleri arşivlerden çıkartarak izleyicilerin merak ettiği sorulara yanıt aradılar.

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak’ın buluştuğunu ve Tatlıses’in küçük oğlu İdo’nun da bu olaydan haberinin olduğunu söyleyen 2. Sayfa ekibinde yer alan haberde ciddi iddialar yer alıyor..


2. Sayfa’nın ortaya çıkardığı bilgilere göre Dilan Çıtak  Tatlıses Kebap’a gitti ve İbrahim Tatlıses’le görüştü. İddiaya göre İbrahim Tatlıses, Seda Sayan ve Gülben Ergen’in de bulunduğu kalabalık bir masada oturuyordu. Garsonları yanına çağırıp ’Acil İbrahim Bey’le görüşmem gerekiyor’ dedi. Garsonlar durumu ünlü türkücünün o dönemki asistanı Damla Buket Çakıcı’ya iletti. Çakıcı da Tatlıses’e. 1 saat bekledikten sonra karşısında Tatlıses’i gören Dilan’ın ilk sözleri ’Ben senin kızınım’ oldu. Bunu karşılık ünlü türkücünün cevabı ise kısa ve netti; ’Sen akıllı bir kızsın, yoluna devam et.’

2009 yılında silahlı saldırıya uğrayan Tatlıses için hastaneye ilk koşanlar arasında da Dilan vardı. Dilan hastanede bir köşede ağlarken herkes ona meraklı gözlerle baktı. Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız ilk kez o gün tanıştı Dilan’la.

Dilan kardeşlerini de merak ediyordu. Perihan Savaş’a Melek Zübeyde’yle tanışmak istediğini söyledi. Olumlu yanıt alamadı.

DİLAN ÇITAK’IN ŞARKI SÖYLERKEN GÖRÜNTÜLERİ VİDEO

Su Gibi’de şok iddia! Dilan Çıtak, Tatlıses’in kızı mı?.. VİDEO

Dilan Çıtak fotoğrafları için tıklayın!.. FOTO GALERİ

SERPİL ÇAKMAKLI DİLAN İBO’NUN KIZI DEDİ VİDEO