Abone Ol

İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu'yu öpmeye kalkınca tokat yedi!

Erol Köse, Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence'ye verdiği röportajda yine bomba açıklamalar yaptı.. İşte Köse'nin yeni bombaları...

İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu'yu öpmeye kalkınca tokat yedi!

Twitter'da yaptığı her açıklama olay olan ünlü yapımcı Erol Köse şimdi de Hürriyet Gazetesi'ne verdiği röportajla çok konuşulacak. İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu, Ferdi Tayfur, Cem Uzan, Ahu Yağtu, Asena gibi birçok ünlü hakkında çarpıcı iddialar ortaya atan Köse durmak bilmiyor..

İşte o röportajdan bir kısım;

SEZEN AKSU


Bir dönem gazino camiasında Tatlıses ekolü vardı. Bir tek Müjde Ar ve Sezen Aksu ile ilgili bir icraati olmamıştır iddiasındayım. Hatta bir gün “Sezen Aksu’yu Beşiktaş’a inen yokuşta öpmeye kalktığını ve bir tokat yediğini” söyledi. Onun dışında bütün bekâr kadınlar zan altındadır. İddialar var. Onlara inanırım.

TARKAN

İbrahim Tatlıses’in tacı, vurulmasıyla değil, Tarkan’la elinden gitmiştir. Tarkan’a kadar ceketli, arabesk kökenli türkücü akımı vardı. Yılmaz Güney ekolü. Yarı mafya, yarı omuz düşük, yarı parlak ceket… Sonra Tarkan çıktı. Gömleğini açtı, göğsünü gösterdi. Klibinde öpüştü. Devrim o gündü. İbrahim Tatlıses yerine Tarkan taklitleri başladı. Çünkü artık star oydu. Ülkede cinsel devrim yaşandı. Tatlıses’in tacı Tarkan tarafından alındı.

HALİL ERGÜN

Ricky Martin çıkıp “ben gay’im” diyor. Bizde de Fikret Hakan ile Halil Ergün’ün gay, Bedia Akartürk ile Selda Bağcan’ın lezbiyen olduğu iddiaları var. Camiada, medyada herkes bunu bilir ama zikretmez. Ama şahit olmadım. Nasıl şahit olayım canım! Yanlarında mı duracağım?

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN