Abone Ol

İbrahim Sinem'i çabuk unuttu

İbrahim Çelikkol, Las Vegas’ta gününü gün ediyor. Yakışıklı oyuncunun ABD’de birbirinden güzel kızlarla çektirdiği fotoğrafları ortaya çıktı.

İbrahim Sinem'i çabuk unuttu

Sevgilisi Sinem Kobal’dan ayrılan, İbrahim Çelikkol, bir süre İstanbul’dan uzak kalmak ve kafa dinlemek için soluğu ABD’nin Las Vegas şehrinde almıştı.
ABD’deki erkek arkadaşlarıyla hoşça vakit geçiren Çelikkol, aşk acısını çabuk unuttu. Aralarında Britney Spears’ın dansçılarından birinin de bulunduğu güzel kızlarla eğlenip bol bol fotoğraf çektiren yakışıklı oyuncu, uzun bir süre İstanbul’a dönmeyi düşünmüyor.
İbrahim Sinem'i çabuk unuttu - Resim: 1 ib

İbrahim Çelikkol Sinem Kobal aşkı Instagram'da paylaşılan bu fotoğrafla gözler önüne serilmişti. Çift uzun bir süre çıkan haberleri doğrulamamıştı.
Bir süre gözlerden uzak aşk yaşayan Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol, Levent’te bulunan bir alışveriş merkezinde ilk kez el ele görüntü vererek aşklarını ilan etmişti. Beklenmedik biçimde ayrılan Kobal ile Çelikkol ikilisinin ayrılık haberi, birbirlerini Instagram’da takip etmeyi bırakmalarıyla ortaya çıkmıştı.Ayrılık kararının ardından yakışıklı oyuncu, rol aldığı ‘Reaksiyon’ adlı diziden de ayrılmıştı. Yüksek bütçesi ve senaryosuyla dikkat çeken diziden neden ayrıldığı açıklanmayan Çelikkol, kısa sürede hem aşkından hem işinden olmanın şaşkınlığını yaşamıştı.
Ayrılığın ardından ilişkiyi Sinem Kobal'ın bitirdiği ortaya çıkmıştı. Arda Turan’dan ayrıldıktan sonra yakışıklı oyuncuyla ilişki yaşamaya başlayan Kobal’ın, arkadaşlarına, “Birdenbire geldiler. Yalnız kalmak istedim, ayrıldım. Çiftlik hayatı bana göre değilmiş” dediği öğrenilmişti.
Başka bir iddiaya göre ise çiftin birlikteliğini evlilik teklifi bitirdi. Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol yakın çevresine şöyle dert yandı: "Evlilik teklif ettim ama kabul etmedi. İlişkinin uzun sürmeyeceğini bu cevaptan anladım." İbrahim Çelikkol geçen Eylül'de yaptığı bir röportajda ''Sinem ne zaman isterse nikaha hazırım. Kasım'da evlenebiliriz'' demişti.
HT Gazete yazarı Esin Övet ise çift ile ilgili şu satırları kaleme aldı:
Ah bu kadın-erkek arasında çözülemeyen problemler, bitmeyen kaprisler. Anlaşılamaz hareketler. Bakınız son günlerde ne dikkatimi çekti. Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol daha yeni ayrıldı malumunuz. Ayrılığın ardından Twitter ve Instagram’dan ilk takibi bırakan da klasik olarak erkek tarafı oldu.
Hatta fotoğrafları bile sildi İbrahim Çelikkol. Bunun üzerine Sinem Kobal’ın Instagram hesabına baktım, fotoğrafları hâlâ duruyor. Hem de daha yeni baktım. Dün duruyordu, bugün sildiyse bilemem. Yani kızın umurunda değil. Yaşanmış, bitmiş. Silse ne olur silmese ne olur.

SİNEM KOBAL FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN

Sinem ve İbrahim'in aşık atışması
Sinem ve İbrahim neden ayrıldı?

İbrahim Çelikkol ülkeyi terk etti!