Abone Ol

İbrahim Kalın'dan sokağa çıkma yasağı açıklaması

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili belirsizliği sordu. Kalın, "Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı geçtiğimiz haftalardaki gibi devam edecek" dedi.

İbrahim Kalın'dan sokağa çıkma yasağı açıklaması

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamındna aldıkları yeni kararları açıkladı. Erdoğan, açıklamasında hatfa sonu sokağa çıkma yasağı uygulanıp uygulanmayacağını net bir dille belirtmedi.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili belirsizliği sordu.

İbrahim Kalın, "Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı geçtiğimiz haftalardaki gibi devam edecek" dedi.

"Az önce Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'la konuştum, "Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı geçtiğimiz haftalardaki gibi (cuma gecesinden pazar gecesine kadar) olmaya devam edecek. İçişleri Bakanlığı az sonra genelge yayınlayacak..." dedi."

BAYRAMDAN ÖNCE 15 İLDE YASAK UYGULANMIŞTI

İçişleri Bakanlığı'nın yayınlayacağı genelgeyle Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak'ta hatfa sonu sokağa çıkma yasağının duyurulması bekleniyor.

İbrahim Kalın'dan sokağa çıkma yasağı açıklaması - Resim: 1