Abone Ol

"İbo istedi Mahmut'un ipini çektim!!!" Hasan Bora'dan geçmişin İbrahim Tatlıses şifreleri!!! VİDEO

İbrahim Tatlıses ile ortaktık. Beraber yola çıktık. Onun önüne çıkacak her rakibi engelledim." diyerek yıllar önce Mahmut Tuncer ve Mustafa Topaloğlu gibi isimlerin önünü kestiğini söyledi

"İbo istedi Mahmut'un ipini çektim!!!" Hasan Bora'dan geçmişin İbrahim...

İŞTE O ANLAR!!!

Dün akşam bir yayına konuk olan Hasan Bora, "Ben bir takım kurdum. En önemli futbolcum İbrahim Tatlıses idi. Tatlıses'in rakibi olacak futbolculara kırmızı kart gösterdim. O zamanlar İbrahim Tatlıses ile ortaktık. Beraber yola çıktık. Onun önüne çıkacak her rakibi engelledim." diyerek yıllar önce Mahmut Tuncer ve Mustafa Topaloğlu gibi isimlerin önünü kestiğini söyledi. Bora, Tatlıses'in Serpil Benay'la gönül ilişkisi yüzünden ters düştüğünü, ancak diğer iki ismin güçlü rakipler olduğu için engellendiğini sözlerine ekledi. Bildiğimiz kadarıyla Mahmut Tuncer ile İbrahim Tatlıses iki iyi dost. Ancak bugün küsüp yarın barışırlar. Siz neden şimdi arabozuculuk yapıyorsunuz?

Hasan Bora'nın bu açıklamaları tepkilere neden oldu. Madem Tatlıses geçmişte bazı isimlerin önüne taş koydu, peki siz neden Tatlıses'e engel olmadınız? Sizin hayata karşı bir duruşunuz yok mu? Ekmekle oynamak iyi bir şeymiş gibi bir de böbürlene böbürlene anlatıyorsunuz? Yıllar önce aranızda olup bitenleri şimdi 70 milyonla paylaşmak zorunda mısınız? Bu konular ekran arkasında halledilemez mi? Kulis kapılarında "Solistim" diye elpençe divan durduğunuz sanatçılar da sizleri TV ekranlarında yerden yere vursalar hoş olur mu? Belki de sizlerin gayesi budur. Dileriz birbirinden başarılı sanatçılar aklıselim davranarak sizlerin kurduğu bu tuzağa düşmezler.

Zamanında ekmek yedikleri, birbirlerine emek verdikleri isimler hakkında şimdi çıkıp konuşan bu üç ismi de kınıyoruz. Gazinocular ve menajerler aç kaldıkları (!) dönemlerde gündemin en önemli isimleri hakkında olur olmaz açıklama yapmaya başlıyorlar. İnsanın aklına "Yahu zamanında hiç mi güzel günleriniz olmadı sizin? Şimdi çıkıp gereksiz ve bir o kadar da çirkin konuları gündeme getiriyorsunuz?" diye sorası geliyor.