Abone Ol

İBB'yi Şampanya İle Kutlayanlar, Şimdi 14 Mayıs'ı Bekliyorlar

Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, Saadet, DEVA, Gelecek Partisi'ne,"Sizler rakı içmeseniz de, şarap içmeseniz de, CHP ile iş tuttuğunuz için, artık rakısever, şarapsever sınıfına dahil oldunuz."

İBB'yi Şampanya İle Kutlayanlar, Şimdi 14 Mayıs'ı Bekliyorlar

"İBB’yi şampanya ile kutlayanlar, şimdi 14 Mayıs’ı bekliyorlar!" başlıklı yazısında, "Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tam isabet bir tespit ile, “Seçim akşamı ya şampanya patlatıp kutlayanlar, ya da alnını şükür için secdeye koyup Rabbine hamd edenler olacak” demiş. Gerçekten de. Alkole gelen her fiyat artışında ter tepinen, “Vergi yüksek olduğu için, şarabın/rakının/biranın fiyatlarının arttığını, artık içemez hale düştükleri”ni yok mu bu ülkede? Sözcü’de, Cumhuriyet’te, Birgün’de, bu haberleri okumuyor muyuz? Sanki zorunlu bir içecek miş gibi, “Artık rakı da mı içemeyeceğiz” diyenler Millet İttifakı’nın ölümüne destekçileri değiller mi?"

Karahasanoğlu şunları söyledi:

"Sanki alkol yasaklanmak isteniyormuş gibi, her şeye gelen zam oranında alkole de zam geldiğinde, sadece rakıya zam gelmiş gibi imada bulunarak, “Şeriata doğru adım adım” diyenler, tam da muhalefetin tabanındakiler değil mi?

Biliyorum, Saadet Partili kardeşlerimiz, Gelecek Partili, Deva Partili kardeşlerimiz, itiraz edecekler.

“Biz de Millet İttifakının içindeyiz ama, rakı ile, bira ile, şarap ile alakamız yok” diyecekler.

Ben de SP, DEVA ve Gelecek Partisi’nin samimi dindar tabanını ayırarak, bu partilerin yöneticilerine hatırlatacağım.

“Gözü görmeyen ile yatan, şaşı kalkar” diye bir atasözümüz var.

Sizler rakı içmeseniz de, şarap içmeseniz de, CHP ile iş tuttuğunuz için, artık rakısever, şarapsever sınıfına dahil oldunuz."