Abone Ol

Hz. Muhammed'i yatağa düşüren büyü neydi?

Peygamber efendimiz Hz. Muhammed, kendisine at kılından yapılan büyüyü kimin bulmasını istedi? Hz. Muhammed odasındaki iki melekle ne konuştu?

Hz. Muhammed'i yatağa düşüren büyü neydi?

Ömer Döngeloğlu'nun etkileyici anlatımıyla ekrana gelen Önden Gidenler'de bu hafta Kur'an-ı Kerim'i okumanın faziletleri ve büyü konusu işlenecek. Hz. Muhammed'e yapılan büyü, yapan kişinin kimliği, büyü ile yatağa düşen Hz. Muhammed'in odasındaki iki melek ile dövme ve kaş aldırmanın dindeki yeri konuşulacak. Programa bu hafta, Bayrampaşa Kocatepe Camii Kur'an Kursu Hafızları Hafız Celalettin Sevimli, Hafız M. Enes yılmaz ve Hafız Abdulsamed Aykut konuk olacak.

İslam dininin önde gelen kişilerinin ve peygamberlerin yaşantılarının anlatıldığı 'Önden Gidenler'de bu hafta, Kur'an-ı Kerim okumanın ve dinlemenin faziletleri izleyenlere aktarılacak. Büyü konusunun geniş yer verileceği programda Hz. Muhammed'in yaşadıklarıyla ilgili örnekler verilecek. Programda, Hz. Muhammed'e yapılan büyü, büyü ile yatağa düşen Hz. Muhammed'in odasındaki iki melek, Hz. Muhammed'in Mekke'ye girerkenki hali ve Hz. Muhammed'in dövme ile kaş aldırma konusundaki sözleri işlenecek. Programda ayrıca; "Hz. Muhammed, kendisine at kılından yapılan büyüyü kimin bulmasını istedi? Hz. Muhammed'e kim büyü yaptı? Hz. Muhammed odasındaki iki melekle ne konuştu? Hz. Muhammed Mekke'nin fethinde karşısında titreyen adama ne söyledi?" sorularının cevabı verilecek.

Önden Gidenler'in bu haftaki konukları; Bayrampaşa Kocatepe Camii Kur'an Kursu Hafızları Hafız Celalettin Sevimli, Hafız M. Enes yılmaz ve Hafız Abdulsamed Aykut olacak. Canlı yayın konukları Kur'an-ı Kerim tilaveti ile programın manevi havasına katkı sağlayacak.

Ömer Döngeloğlu'nun etkileyici anlatımıyla Asr-ı Saadet yaşamına ve İslam'a ait tüm güzellikler Kanal 7'de ekrana geliyor. Ömer Döngeloğlu Perşembe akşamlarını manevi bir şölene çeviriyor. Döngeloğlu, İslam hakkında merak edilenleri her hafta konuklarıyla birlikte tüm ayrıntısıyla anlatıyor.                                

Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler her Perşembe 22.00'da Kanal 7'de