Abone Ol

Hürrem Sultan yaşasaydı neler giyerdi?

Zeynep Hasoğlu yönetiminde yayınlanan muhafazakar moda dergisi Hayyat, çarpıcı konularıyla dikkat çekiyor. Hayyat'ın Kasım sayısında Hürrem'in giyim tarzı da ele alındı.

Hürrem Sultan yaşasaydı neler giyerdi?

Hürrem Sultan kimdir, gerçek hayatta nasıl öldü?

Hürrem Sultan namaz kıldı, Twitter yıkıldı!

Giyim ve yaşam tarzı ile belli bir sofistikasyona ulaşmış kadınların moda dergisi Hayyat; her ay dünya modası ve trendlerini okurları ile buluşturuyor.. Moda dünyasından son haberleri, stil önerileri ve alışveriş tüyolarını bulabileceğiniz Hayyat; buram buram trend ve stil kokan sayfalarıyla moda gezegeninin kapılarını sonuna kadar açıyor.

Hayyat Medya tarafından hazırlanan ve satışa sunulan derginin başarısının temelinde her gün yeni birşeyler söyleyen ve daima ilerleyen bir ekip yatıyor. Tamam! Belki biraz kafa karıştıracak ama; bir atmosfer düşünün ki marka yönetimi ve pazarlama konusunda uzmanlar var ve bu beyinler moda dünyasını çok iyi tanıyor. Hayyat  Ailesi; aynı zamanda sektörün öne çıkan firmalarına büyük bir özen ve titizlikle hazırladıkları kurumsal dergiler ve firmalara verdikleri kurumsal hizmetlerle de farklarını ortaya koyuyorlar. Muhafazakar Giyim’in tam olarak kalbinde yer alan Hayyat, moda sever üretici ve tüketicileri uçsuz bucaksız bir moda gezegenine davet ediyor.

Hürrem Sultan yaşasaydı neler giyerdi? - Resim: 1

Türkiye’de muhafazakar giyim denilince akla ilk gelen dergi Hayyat, Kasım sayısıyla da kadınların giyim ve yaşam tarzlarına yön veriyor. Kasım sayısında “Minimal Modernizm” konsepti ile pratik, yalın ve çabasız şıklığın anahtarlarını sunarken, ekonomik, kaliteli ve en önemlisi ulaşılabilir parçalara vurgu yapıyor. Dünya trendlerini sokak modası ile harmanlayan Hayyat, “Dokular Podyumdan, Siluetler Sokaktan” diyerek modanın en çok sevdiği sonbahar/kış sezonunu güçlü görünümler ve ayakları yere basan stillerle yansıtıyor. Kasım sayısında kısaca bahsettikten sonra dergide bu ay neler var kısaca göz atmaya ne dersiniz?

Hürrem Sultan yaşasaydı neler giyerdi? - Resim: 2

Oyun Kuran Parçalar

Sezonun en özel parçalarına bir de yatırım gözüyle bakın. Klasik moda parçalarının 2015 versiyonlarına yatırım yapmak ve kaçırmak istemiyorsanız, indirimleri beklemeden sezon ortasında gardırobunuza ekleyin. Önümüzdeki yıllarda dolabınızda çok iş görecek parçalar burada!

Dokular Podyumdan, Siluetler Sokaktan

Modanın en çok sevdiği sezon Sonbahar/Kış son süratle devam ederken; podyumlardan sokağa yansıyan güçlü siluetler eşsiz dokuların ve tasarımların izinde ilerliyor. Sezonun yakasını bırakmayan bohem ruh daha göz alıcı ve burjuvazi bir hal alırken, retro hiçbir zaman kan kaybetmiyor. Klasik duruşunu bozmak istemeyenler daha cool veya daha hanım hanımcık görünmeyi tercih ederken, gençler enerjilerini yüksek tutacak renkli ve pop parçalara yatırım yapıyor. Peki sizin tercihiniz bu sezon hangi siluet olacak, podyumdan mı yoksa sokaktan mı?

Okula Dönüş: Preppy Stili

Okul günlerinizin rahatlığını özlediyseniz size güzel bir haberimiz var. Yeniden gündeme gelen okula dönüş modası, istediğiniz gibi giyinmeye olanak tanıyor. Fakat ilk gençlik yıllarınızdaki umursamaz ve salaş tarzı bir yana bırakın ve bu oyunu da kuralına göre oynayın!

Bugün Yaşasa Ne Giyerdi? Hürrem Sultan

Hürrem Sultan’ı yalnızca dizide görmüş olduğunuz kadarı ile tanıyorsanız çok yanılıyorsunuz çünkü Hürrem Sultan hayırsever ve dindar bir kadındı. Devlet yönetiminde söz sahibi olmuş olsa da asla padişahın kararlarını değiştirmedi. 7 yaşında saraya gelen Hürrem Sultan özel olarak eğitim almıştı ve Türkçesi de çok düzgündü. Peki bugün yaşasa ne giyerdi?