Abone Ol

HUNG dizisi RTÜK'ü çıldırttı! Seks romanı gibi rapor!

VİDEO- e2 adlı kanalda yayınlanan 'Hung' adlı dizi için hazırlanan izleme raporu seks romanlarını aratmadı.

HUNG dizisi RTÜK'ü çıldırttı! Seks romanı gibi rapor!

E2 adlı TV kanalında yayınlanan ’’Hung’’ adlı dizi, RTÜK tarafından incelemeye alındı. Erotik ve müstehcen sahnelerden dolayı hazırlanan rapor ise seks romanlarını aratmadı. RTÜK, İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanlığı raporunda şöyle denildi:

’’Ray Drecker karısı tarafından terk edilmiş 40 yaşlarında biridir. Ortağı Tanya’nın bulduğu kadınlarla birlikte olmakta ve para almaktadır.

Ray ve Tanya bankaya gidip kadınlara özel mutluluk merkezi açmak için kredi isterler. Krediler sorumlusunu ikna için kadınların yeterince orgazm olamadıklarından bahsederler. Kadın dış genital organları resmi gösterirler.

Tanya, kendisinin cinsel birliktelik anındaki çığlıklarından oluşan ses kayıtlarını dinletir. Bir başka bölümde her ikisinin de çıplak olduğu ve kadının cinsel bölgelerinin flulaştırarak verildiği görülmekte, kadın erkeğin cinsel organını görmek istediğini söylemekte, erkek kadına kalçalarının enfes olduğunu ifade etmektedir’’

Raporda, E2 TV kanalına ’’Çocuk ve gençlerin ahlaki gelişimine zarar verici nitelik’’ nedeniyle ceza istendi. Ancak RTÜK üyeleri yayında flulaştırma teknikleri kullanılması ve korumalı saatte ekrana gelmesi (23.00’den sonra) nedeniyle ve oy birliğiyle cezaya gerek görmedi.

İŞTE RTÜK’Ü ÇILDIRTAN DİZİ HUNG! VİDEO