Abone Ol

Hülya'dan çok tartışılacak sözler! Neye sinirlendi?

Hülya Avşar, ünlüler camiasını kızdıracak açıklamalar yaptı. Magazin camiasındaki ilişkilere değinen Avşar, ilginç sözler söyledi.

Hülya'dan çok tartışılacak sözler! Neye sinirlendi?

Magazin Meydanı isimli bir programa konuk olarak katılan Avşar, "Üç gün önce o adama aşıktı, şimdi bu adama aşık. Ben de takip edemiyorum. Herkes mutsuz çünkü yapılan, başlarına gelen şeyleri gerçekten yaşamıyorlar. Aslında akıllar başka yerde. Aslında herkes birbirine hava atmak için, o onu kıskandırmak için, diğerine "Bak iki günde sevgili buldum" demek için ilişki yaşıyor" diye konuştuç

Kızı Zehra ile ilgili de Avşar, "Doğurduysam o çocuğun hayatına göre hayatıma devam edeceğim. 'Doğurdum, benim çocuğum var, benim hayatım özel, beni bırakıp gidecek' diyenlere nasıl sinirleniyorum anlatamam. Öyle bir şey yok. Annelik burada başlıyor. Mecbursun. Özel hayatım yok. Çocuğun varsa özel hayatın diye bir şey yok" dedi.

Türkiye'de jön sisteminin olmadığına değinen Avşar, "Artık geçmiş ola. Kadir İnanır, Tarık Akan gibi yok. Dünyada bu kadar yakışıklı var mı diye düşünüyorum. Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu da birbirinden çok farklı. Tatlıtuğ daha popüler, daha çağdaş, daha her şeyi takip ediyor gibi geliyor bana. Kenan İmirzalıoğlu da klasik tipte. Kendini geri çekiyor gibi" şeklinde konuştu.

Hülya Avşar sezonu bikiniyle açtı!.. FOTO GALERİ

Hülya’nın bu fotoğrafları alay konusu oldu!.. FOTO GALERİ

Hülya Avşar’dan tenis molası!... FOTO GALERİ

Hülya Avşar üstsüz güneşlendi!.. FOTO GALERİ

Sevişince keyif alıyorlarsa.. Hülya’dan derin analiz!