Abone Ol

Hülya Koçyiğit zor bir ameliyat geçirdi... Son durumu nasıl?

Hülya Koçyiğit'e akciğer kanseri teşhisi konulmuş ve önceki gün Amerika’da ameliyat olmuştu. Koçyiğit’ten iyi haber geldi.

Hülya Koçyiğit zor bir ameliyat geçirdi... Son durumu nasıl?

Eşinin çok zor bir ameliyat geçirdiğini belirten Selim Soydan konuştu: “Ameliyat üç saat sürdü. Şimdi daha iyi.Yavaş yavaş konuşmaya başladı. Doktorumuz 15 gün sonra uçağa binebileceğini söyledi. Çok mükemmel bir hastane, Hülya Hanım’a çok iyi bakıyorlar.” Kontrol için 3 hafta önce New York’a gittiklerini belirten Soydan, Koçyiğit’in biyopsi sırasında ciğerinin söndüğünü belirterek, ‘Adeta ciğeri püf etti’ diye konuştu. Doktorundan açıklama Sanatçının doktoru Nasser Altorki de “Tümor, torakoskopik yöntemle temizlendi. Hülya Hanım bir müddet daha hastanede kaldıktan sonra taburcu olacak ancak kontrolleri düzenli olarak devam edecek” dedi. 

'Desteğiniz bana yüksek moral'

Koçyiğit de sosyal medya mesajıyla sevenlerinin yüzünü güldürdü: “Doktorum ameliyatımın iyi geçtiğini söyledi. Yoğun bakımdan normal odaya az önce geçtim. Ancak bir müddet daha hastanede kalacağım. Desteğiniz bana yüksek moral.” Bu arada Gülşah Alkoçlar’ın eşiyle birlikte geceyi annesi Hülya Koçyiğit’in yanında geçirdiği öğrenildi.

Razi Canikligil