Abone Ol

Hülya Koçyiğit'ten duygulandıran Hakan Balamir yazısı

KOAH hastalığıyla mücadele eden oyuncu Hakan Balamir, tedavi gördüğü hastanede 72 yaşında hayatını kaybetti. Bir çok filmde Balamir ile kamera karşına geçen Hülya Koçyiğit , ünlü oyuncunun ardından yazdı...

Hülya Koçyiğit'ten duygulandıran Hakan Balamir yazısı

Sevgili Hakan Balamir'in vefatı ile derin bir üzüntü içindeyim. Öncelikle Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

Aşırı duyarlı, hassas, anlayışlı bir insandı Hakan, iyi bir arkadaştı. Ne mutlu ki bana kendisiyle çok önemli filmlerde birlikte rol aldık. Diyet, Bez Bebek, yapımcılığını yaptığı Gece Dansı Tutsakları, Ponente Feneri gibi... Sinemayı adeta ibadet gibi gören, ağırbaşlı, kültürlü, saygılı bir kişi idi. Kendini çok açan, çok konuşan bir insan olmamasına rağmen her zaman derin düşünceli olduğunu hissettirirdi.

Bir dönem sinemaya ara vermişti. Belki de uğradığı hayal kırıklıkları vardı. Ancak sinemayı ibadet olarak görmesi, sinemaya inanması yine de hayal kırıklığının önüne geçti.

Uzun yıllar yurt dışında yaşadığını, bir oğlu olduğunu ve her şeye rağmen onun da sinemacı olması istediğini hatırlıyorum.

Ne mutlu ki ardında gerçekten güzel anılar ve filmler bıraktı. Canım arkadaşım, mekanın cennet olsun.