Abone Ol

Hülya Avşar'ın Tokadıyla Hastanelik Olan Ertuğrul Postoğlu: Hülya'nın Eli Ağırmış

Hülya Avşar ile Ertuğrul Postoğlu'nun rol aldığı "Masumiyet" dizisinin yeni bölüm çekimlerinde ilginç bir olay yaşandı. Rol gereği Postoğlu'na tokat atan Avşar, hızını alamayıp vurduğu partnerinin çenesini çıkardı. Postoğlu, o anları anlattı.

Hülya Avşar'ın Tokadıyla Hastanelik Olan Postoğlu: Hülya'nın Eli Ağırmış

Hülya Avşar'ın Tokadıyla Hastanelik Olan Ertuğrul Postoğlu: Hülya'nın Eli Ağırmış - Resim: 1Hülya Avşar Tokat Attı, Ertuğrul Postoğlu'nun Çenesi Çıktı!

FOX TV ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisinde başrol oynayan Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde senaryo gereği Ertuğrul Postoğlu'na attığı tokatta hızını alamayınca günün sonu hastanede bitti.

PARTNERİNİN ÇENE KEMİĞİ ÇIKTI

'Hale Ilgaz'ı canlandıran Avşar'ın senaryo gereği eşi 'İsmail Ilgaz'ı oynayan Ertuğrul Postoğlu'na tokat atması gerekiyordu. Postoğlu, sahnenin gerçekçi olması için Avşar'a "Daha hızlı ve sert vur" dedi. Avşar'ın çekindiğini gören Postoğlu, sanatçıyı hırslandırmak için "Zaten Kartal pençesi, bir Fenerbahçeliye ne yapabilir ki?" diye sordu. Bunun üzerine sıkı bir Beşiktaş taraftarı olan Hülya Avşar öyle bir tokat attı ki, Postoğlu'nun çene kemiği çıktı.

ÇENESİ İÇİN TEDAVİYE BAŞLANDI

Çekim sonrası "Çenemi kapatamıyorum" diyen Ertuğrul Postoğlu, Hülya Avşar'ın bir yakınının hastanesine götürüldü. Yapılan kontrollerde oyuncunun çenesinde ciddi hasar meydana geldiği tespit edildi ve ilaçla tedaviye başlandı.

"HÜLYA'NIN ELİ ÇOK AĞIRMIŞ"

Konuyla ilgili konuşan Postoğlu, "Hülya yakın dostum. Sık sık Fenerbahçe-Beşiktaş dostluğunu yad ediyoruz. Sahnenin gerçekçi olması için Hülya'yı bir parça harekete geçirmek istedim. Ama onun da eli çok ağırmış" dedi.