Abone Ol

Hülya Avşar o sözleri söyledi mi? Neden ifade verdi?

Erol Köse, Hülya Avşar'ın "Şehitler" ile ilgili bir soruya, "Kürtlerden de ölen var, herşey karşılıklı" dediğini iddia etmişti.

Hülya Avşar o sözleri söyledi mi? Neden ifade verdi?

EROL Köse'ye tazminat davası açan Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde savcılığa yaptığı ikinci şikayetle ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek ifade verdi. Hülya Avşar, Erol Köse'nin söylediğini iddia ettiği şehitlerle ilgili "Kürtler'den de ölenler var. Her şey karşılıklı" sözlerini hiçbir zaman söylemediğini belirtti.

Yapımcı Erol Köse'nin Twitter'da Şahan Gökbakar ile aşk yaşadığını iddia ettiği Hülya Avşar daha önce bir tazminat davası açmıştı. Erol Köse'nin Twitter'daki sayfasında Hülya Avşar'ın bir tenis maçı sonrasında bir gazetecinin "Şehitlerle ilgili düşünceleriniz?" sorusuna " Kürtlerden de ölen var, herşey karşılıklı" diye cevap verdiğini yazması üzerine ünlü sanatçı İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na giderek tekrar şikayette bulunmuştu.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bugün saat 14.00 sıralarında gelen Hülya Avşar, şikayetiyle ilgili Bilişim Suçları Büro Amirliği'nde ifade verdi. Yaklaşık 1 saat kaldığı Asayiş Şube Müdürlüğü'nden avukatı ile birlikte ayrılan Hülya Avşar, şunları söyledi:

'Bütün sanatçı arkadaşlarımın adına konuşuyorum. Erol Köse'nin saçma sapan iddialarıyla baş edebileceğimizi artık sanmıyorum. Bizim yapabileceğimiz bir şey değil bu tip insanları susturmak. Mütemadiyen yalan söylüyor. Ve ne kötü ki söylediklerine inanan insanlar var. Biz de avukatım Kerem Bey ile dava açtık. Şimdi de ikinci bir dava açtık. 100 bin liralık tazminat istiyoruz. Açtığımız dava saçma sapan Türk-Kürt tartışması ile ilgili. Kendi kendine beni vatan haini ilan etti. Söylemediğim sözleri ben söylemişim gibi lanse ediyor. Buna inanan insanlar da var. Bu beni rahatsız ediyor. Söyleyen kişinin Erol Köse olduğunu bildiği halde insanların bunlara inanması beni hayrete düşürüyor.'

"SÖYLEDİKLERİNİ YALAYACAK YUTACAK"

Hukuk ve adalet varken söz söylemenin polemik yapmanın gereksiz olduğunu ifade eden Avşar, 'Bize söz söylemek düşmez ama bunların hepsini bir güzel yalayacak, yutacak. Özür dileyecek gerçi yine affetmeyeceğim ama bunu yapacak noktaya gelecek" dedi. Hülya Avşar, şöyle konuştu:

"Erol Köse'nin benim söylediğimi iddia ettiği şeyler gerçeği yansıtmıyor. Kürtler ile PKK karıştırılmamalı. Herkesin canı yanıyor. Barış olsun, istiyoruz. Ama iddia edildiği gibi 'Kürtlerden de ölenler var. Her şey karşılıklı' cümlesini hiç söyledim. Zaten bunu söylemek mümkün mü? Cani olmak lazım bunu söylemek için. Zaman gösterecek her şeyi. Bizim her şeyimiz Erol Köse değil. Boşu boşuna herkesin zamanını alıyor. Ama artık ipin ucunu kaçırdı, haddini bilmek sorunda. Benim bir kızım var. Ailem, arkadaşlarım, çevrem var. Bu nasıl birşey? Biri birşey söylüyor. Başkaları da inanıyor. Kolay mı bu bu kadar? Mahkemede herşey belli olacak.'

Ali AKSOYER / İSTANBUL, (DHA)