Abone Ol

Hülya Avşar cinsiyet değiştiren Doruk Doğrusöz’ün penisiyle ilgili hangi detayı merak etti?

İşte Benim Stilim yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Neslihan Doğrusöz yarışmanın ardından cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuş ve adını da Doruk olarak değiştirmişti. Değişimiyle sık sık konuşulan Doruk Doğrusöz şimdi de Hülya Avşar'ın Youtube programına konuk oldu. Doğrusöz cinsel organ sorusunu duyunca...

Hülya Avşar cinsiyet değiştiren Doruk Doğrusöz’ün penisiyle ilgili hangi detayı merak etti?

Türkiye'nin sevilen moda yarışması "İşte Benim Stilim" ile tanınan Neslihan Doğrusöz, yarışmanın ardından cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek adını Doruk Doğrusöz yaptı.

CİNSEL ORGAN SORUSU ŞAŞIRTTI

"Ben yarışma dönemimde bile maskülen bir tarza sahiptim biliyorsunuz. Abiyelerimin, eteklerimin altına bile Calvin Klein boxerlarımı giyiyordum" diyerek o dönem dikkat çeken ünlü isim şimdi de Hülya Avşar'ın Youtube programına konuk oldu.

Hakkında merak edilenleri tek tek anlatan Doruk Doğrusöz cinsel organ sorusunu duyunca çok şaşırdı.

AÇIK AÇIK SORDU

Hülya Avşar 'Çok özel olacak ama' diyerek açık açık sordu.

'Oturup şeklini şemalini seçiyorsunuz değil mi?' dedi.

Doruk Doğrusöz ise 'Ben böyle bütün merak ettiğiniz sorulara yanıt verirsem yandık diyerek evet seçebiliyorsunuz. Doktorunuz bu ameliyatı gerçekleştiriyor onun yönlendirmesiyle oluyor' dedi.
Doğrusöz ayrıca, bu ameliyatların daha ucuz olmasını dilediğini belirterek, süreçte en az 1 milyona yakın para harcadığını söyledi.

Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.