Abone Ol

Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı, Ozan Tufan ve Allahyar İçin Ne Kadar Bonservis Ödedi?

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh transferleri için Fenerbahçe'ye 7.5 milyon Euro bonservis ödediğini açıkladı.

Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı, Ozan Tufan ve Allahyar İçin Ne Kadar Bonservis Ödedi?

Acun Ilıcalı, Ahmet Ercanlar'ın moderatörlüğünü yaptığı Sansürsüz Futbol programında açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı, Fenerbahçe'den Hull City'e transfer ettiği oyuncular için ödenen rakamları açıkladı.

Deneyimli isim Ozan Tufan için 3 milyon euro ödediklerini söyleyen Ilıcalı, Allahyar Sayyadmanesh için ise 4.5 milyon euro + sonraki satıştan yüzde 50 pay şeklinde anlaştıklarını ifade etti.

Öte yandan Acun Ilıcalı, "Ortaya koymak istediğim projeler sonucunda Hull City'nin maçlarını TV8'den yayınlama kararı aldık" dedi. 

"Mesut Özil'le ilgili hayal kırıklığı yaşıyoruz"
Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil ile ilgili de konuşan Ilıcalı, "Mesut Özil'le ilgili hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bu hikaye böyle olmamalıydı. Mesut'un hocalarla ilgili problemi yok. Erol Hoca, Emre Hoca, ile problem yaşamadı. Vitor Pereira tasvip etmediğim bir hoca. Bir demecimde 'Bu hoca değil' demiştim. Pereira, daha önce Nani ve Robin van Persie ile problem yaşadı, Mesut'la da aynı problemleri yaşadı" diye konuştu.

"Geçtiğimiz sezon Babel'i transfer edecektik"
Galatasaray'da oynayan Ryan Babel'le anlaştıklarını ancak Torrent'in takımdan gönderilmesini istemediği için oyuncuyu alamadıklarını söyleyen Ilıcalı, "Geçtiğimiz sezon Babel'i transfer edecektik ancak o dönem göreve gelen Torrent Babel'e kendisini oynatacağını söylemiş; o yüzden transfer olmadı. Bana diyorlar; 'Hep Türkiye'den oyuncu alıyor' burası bir nimet. Türkiye'de iki avantajımız var; birincisi yöneticileri tanıyoruz, yöneticiler de biz de kazanacağız. İkincisi de biz bu oyuncuları yakından tanıyoruz" ifadelerini kullandı.