Abone Ol

Hulki Cevizoğlu'nun Erdoğan ile aynı karede yer alma mücadelesi damga vurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen 6 bin 992 polisin göreve başlaması ve 1573 yeni aracın hizmete alım törenine katılarak önemli bir etkinliğe imza attı. Ancak törenin ardından yaşanan ilginç bir an, dikkatleri üzerine çekti.

Hulki Cevizoğlu'nun Erdoğan ile aynı karede yer alma mücadelesi damga vurdu

Tören sonrasında gerçekleşen fotoğraf çekimine AK Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı karede yer alabilmek için gösterdiği çaba, kameralar tarafından yakalandı. Cevizoğlu'nun tüm çabasına rağmen fotoğrafta yer alamadığı anlar, sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu.

Özellikle bir dönem AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı sert muhalefetiyle bilinen Hulki Cevizoğlu'nun, 2023 seçimlerinde AK Parti'den milletvekili adayı olup seçilmesi, yaşanan olayın ilginçliğini artırdı. Cevizoğlu'nun, fotoğrafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı karede yer alamaması, sosyal medyada farklı yorumlara neden oldu.

Yaşanan bu an, kamuoyunda mizahi bir konu olarak değerlendirilirken, Cevizoğlu'nun geçmişteki muhalif duruşu ve sonraki siyasi tercihleriyle bağlantılı olarak yorumlanan bir durum olarak öne çıktı.